Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Eka hellepäivä

Saimme tänään nauttia helteestä täällä Turun seudulla.

Minä ja Ruu matkattiin Ruissalon rannalle päivää viettämään kaverini ja hänen pienen poikansa kanssa :)

Olipa lämmin! Ja paljon porukkaa nauttimassa keleistä, joita on jo saatu odottaa.

Helle aiheutti hieman päänvaivaa lapsen pukemisessa. Aluksi lapsilla olikin lyhythihaista päällä, mutta aika pian vetäistiin heille pitkät lahkeet ja hihat, ettei vaan aurinko polttaisi. Ja lippistäkin Ruu suostui tällä kertaa pitämään; taisi aurinko häikäistä ja huomasi eron. 

Kuuntelin paluumatkalla juuri radiosta, ettei puolen päivän ympärillä (klo 11-15) suositellaan pysymään pois auringosta, koska nyt on niin poikkeuksellisen kova uv-säteily. Toivottavasti onnistuttiin olemaan polttamatta itseämme ja eritoten Ruun haluaisin säästää auringonpolttamilta.

Ruu ja kaverinsa ottivat kyllä kaiken irti hiekasta ja rannan iloista. Tosin Ruu ei mennyt tällä kertaa veteen ollenkaan!

Vaikka viime kerralla, kun oli viileämpi ilma ja viileämpi vesi, häntä ei pitänyt mikään poissa sieltä :)

Ehkä päällä oleva flunssa sitten hieman hidasti menoa, tai sitten tuo rannalla ollut väenpaljous jotenkin vaikutti. Hassua vaan, kun odotin näkeväni taas vesileikkejä! :)

Pikkuisten poikien napojakin Ruu pääsi ihmettelemään viereisessä porukassa. Ruu oli mielissään kun pikku pojat naurattivat häntä! Sinne terveisiä, jos satutte lukemaan :) 
1 kommentti

  1. Kannattaa hankkia sellainen lasten kokopitkä uimapuku. Suojaa auringolta, mutta kuivuu nopeasti kastuttuaan.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit