Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Feikki otsatukka - väliaikaista helpotusta tukkakriiseilyyn

Mulla on aina välillä tukkakriisi, niinkuin taitaa joskus kaikilla naisilla olla :)

Oma tukka alkaa kyllästyttämään, ja tekis mieli tehdä sille jotain radikaalia, tai ainakin pientä uudistusta. Mä olen miettinyt leikkaamista, värjäämistä, otsatukan leikkaamista (mulla on ollut monia vuosia paksu, pitkä otsis) ja jopa permanenttia!

En ole kuitenkaan saanut tehtyä mitään, koska viimeksi, kun tukkani oli lyhyt, ajattelin, että MUISTA ettei enää koskaan. Ja kun mulla oli otsis, se oli tosi epäkäytännöllinen, piti aina laittaa huolella ja suoristaa ja föönata ja oli hikinen ja rasvoittui helposti. Ja lensi tuulessa.


Instassa seuraajat (@pesanrakennusblogi) on ehkä huomanneet jo, mitä menin tekemään! Näytin siellä jo kuvia ja kerroin totuuden tukastani.

Otin nimittäin riskin ja ostin leikkiotsiksen Glitteristä, 16,90 tai jotain! Eli halvempi kuin otsatukan leikkuu :D Riskillä tarkoitan sitä, että jos otsis olisikin ihan huono, nuo rahat menisi ihan hukkaan.

Jussille ja hyvälle ystävälleni meni ainakin ihan täydestä. Kummallekaan en kertonut ensin mitään, olin vaan ihan normaalisti, niinkuin olisin vaan käynyt leikkauttamassa otsiksen. Se ilme, kun otin tukan pois... priceless ;)


Ystäväni sanoi kyllä huomanneensa, että otsatukkani kiiltää kovin, mutta oli ajatellut minun käyttäneen jotain muotoilutuotteita siihen. Tekotukka ei tullut hänelle mieleenkään! Näitä löytyy Glitteristä vaaleana, olikohan ruskeana ja sitten tämä tummanruskea.

Yhdistin sen reissullamme tuon Glitterin bandana-huivin kanssa, joita ostin myös, kun ne oli tarjouksessa. Sillä tavoin tuo otsiksen liitoskohtakaan ei tule näkyviin, vaikka joku katsoisi suoraan ylhäältä tukkaani.
Tuossa viimeisessä kuvassa voi jo nähdä, miten toi otsis on vaan ylhäältä kiinni. Mutta kyllä pitää olla aika tarkkasilmäinen, että hoksaisi sen olevan feikki :)

Mitä mieltä te olette? Mun mielestä hauska! Onhan nykyään feikkiripsiä, kynsiä, tissejä ja peppuja niin miksi ei sitten otsiksiakin :DPostaus toteutettu yhteistyössä Glitterin kanssa! :)

4 kommenttia

 1. Hei tää on loistava!! Pakko käydä heti ostamassa, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä kiva. Sopii sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Olis kyllä mennyt täydestä täälläkin. Ei feikiksi erota etenkään huivin kanssa. :)

  VastaaPoista
 4. Aika hauska! Pitäiskö itsekin käydä hakemassa vaikka mulla jonkinlaista sivuotsiksen tynkää onkin ;)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit