Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Puuhamaa ja Serena -miniloma kotimaassa

Puuhamaa on hauska paikka, Puuhamaa on iloinen.. käsi ylös kenellä alkoi soimaan tuttu melodia soimaan päässä?:)Lomalla on oltu ja sen kyllä huomaa :) Joka paikkaan särkee ja kolottaa, kun on tehty niin paljon kaikkea :D Kotona, puutarhassa ja ravattu ympäri maita ja mantuja. Lisäksi mulla on ollut tosi paljon kuvaustöitä, ja niiden parissa on mennyt aikaa. 
Toissa viikolla käytiin pyörähtämässä Puuhamaassa ja Serenassa!  Kummassakaan en ole ennen käynyt, joten oli tosi mukava päästä tutustumaan. 

Me lähdettiin ajamaan Puuhamaahan Ruun päiväuniaikaan, ja Ruu nukkui melkein koko matkan. Hän jaksoikin sitten tosi hyvin riehua Puuhamaan laitteissa, juoksennella ja kiipeillä ympäriinsä.Puuhamaan vesipuoli jätettiin kokonaan väliin, koska meillä oli seuraavana päivänä tarkoitus mennä Serenan vesipuistoon, ja sateet huolehtivat kyllä siitä, ettei selvitty kuivana tästäkään päivästä :) 

Puuhamaa on tosi laaja, ja siellä on ennenkaikkea paljon kaikkea puuhattavaa. Se ei siis ole samanlainen huvipuisto, kuin vaikka Särkänniemi, vaan ennemmin tosi suuri leikkipuisto, josta löytyy esimerkiksi valtavia liukumäkiä, pomppupaikkoja, kiipeilypaikkoja ja ääretön valikoima muuta tekemistä.


Toki sellaisiakin laitteita on, joissa vain istutaan ja mennään laitteen mukana, mutta suurin osa on kyllä sellaista, missä itse tehdään omalla keholla jotain ja tuotetaan liikettä :)Ruu on kuitenkin vielä Puuhamaahan ehkä vähän liian pieni, koska oli paljon laitteita, joihin hän ei vielä pystynyt menemään. Mutta kiva päivä meillä oli, ehdottomasti!

Ruu ei osannut itse tietenkään harmitella sitä, ettei voinut mennä kaikkiin laitteisiin; hänestä oli ihan mielettömän jännittävää mennä yhdessä esim ajelemaan golf- kärryllä! :D Voi sitä jännityksen määrää :) Ehdottomasti parin vuoden päästä uudestaan tuonne. Päivällinen syötiin laajasta buffet-pöydästä.


Illaksi ajettiin majoittumaan Serenan mökkeihin. Mökkeihin pääsee ainoastaan Serenan puiston läpi ajamalla, joten ne ovat todella rauhallisella paikalla, kauniin järven rannalla. Ruu nukahti taas ajomatkalla, kun oli väsyttänyt itsensä Puuhamaassa niin loppuun :)

Meidän iltaohjelmaan kuului saunan lämmitys ja ruuan laitto. Eipä sitä muuta tarvinnutkaan enää, oltiin vaan ja nautittiin illasta keskenämme :) Mentiin tosi aikaisin nukkumaan ja nukuttiin hyvin raikkaassa mökki-ilmassa. Satoi vettä koko illan, joten ei edes harkittu enää ulkoilua :)Aamulla syötiin aamiainen ja pakattiin kamat, jonka jälkeen siirryttiin suoraan uiskentelemaan vesipuiston puolelle. Koska ilma oli kolea ja sateinen, (aika yllättävää tänä kesänä...) me ei menty ulkoaltaisiin ollenkaan, Sisäpuolellakin oli niin valtavasti tekemistä ja erilaisia altaita, että se riitti hienosti :) 

Ruu oppi muuten tuolla uimaan käsipohjaa! :) Näytin hänelle mallia ja siitä hän innostui tosi paljon. Lisäksi laskettiin vesiliukumäkiä hänen kanssaan niin, että hän oli jommankumman meidän sylissä, ja ihan pienimmässä liukumäessä hän meni yksin :) 

Paljon jäi tottakai tuollakin kokeilematta, koska sää oli niin kurja, ettei tosiaan näin pienen kanssa viitsi ulos mennä, ja sitten Serenassa on niin paljon hurjia laskuja, että ne jätettiin suosiolla väliin :) Mutta mahtava paikka! Leikki-ikäisestä eteenpäin varmasti ihan ykkönen vesipetojen makuun. 

Kiitos vielä Puuhamaa ja Serena, kun päästiin kokeilemaan ja lomailemaan! Tulemme ehdottomasti uudestaan, kunhan Ruu on isompi tyttö :)


2 kommenttia

  1. OI kun hauskalta näyttää! =)

    VastaaPoista
  2. Olikin! Vielä kun ei sataisi koko ajan ja joka päivä tänä kesänä :D

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit