Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rytinää ja rytkettä - pihahommat taas eteenpäin

Instagrammissa meitä seuraavat (pesanrakennusblogi) ovat ehkä huomanneet, että mun vanhemmat ovat nyt meillä kyläilemässä.

He asuvat sen verran kaukana, ettei kyläily valitettavasti ole ihan joka kuukausi mahdollista, joten tämä on meille harvinaista herkkua :)

Mummin ja ukin tuomat uudet vauvanukenrattaat olivatkin instan puolella jo esittelyssä. :) Tänäänkin on niitä työnnelty heti aamukuudesta lähtien..Mun puolesta olis voinut aloittaa vaikka vasta kahdeksalta :D

Eilen illalla kyytiä sai pari täyskasvuista puuta meidän talon vierestä. Kyllä vähän jännitti, että mihinkähän päin puut mahtavat kaatua, mutta ne menivät tottakai ammattitaidolla juuri sinne minne pitikin :)

Meidän pihapiiri on sen verran kallioista ja kuivaa aluetta, että pihamaan kasvit joutuvat kilpailemaan vedestä noiden suurien puiden kanssa, ja eihän nurmikko ja pensaat puiden valtaville juuristoille pärjää. Nyt pitäisi nurmikonkin pysyä paremmin vihreänä.


Tässä kaatuu suuri koivu. Tuo on juuri se kohta pihasta, johon rakennan nyt sitä kivikkoaluetta.


Ja toiselta puolelta taloa lähti mänty. Isäni laski sen olleen 130 vuotias... Hieman kyllä harmittaa noin vanhoja puita kaataa. Mutta onneksi tontillemme jäi vielä paljon täyskasvuisia mäntyjä, ettei ihan kaikki mennyt rakentamisen myötä sileäksi.


4 kommenttia

  1. Paras turvakypärä ikinä - lippalakki!!!!!

    VastaaPoista
  2. Onpa hienoa kun osaamista löytyy omasta perheestä. Mistähän meille löytyisi kaataja! :) olis pari hyvää puuta.

    VastaaPoista
  3. Onneksi oli molemmilla sellainen :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit