Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Onks syksy vähän sellaista itsekehityksen aikaa? :) Tulevaisuuden suunnitelmat.

Mä oon ihan innoissaan syksystä. Kiva pukeutua kunnolla, kiva kun yöt on pimeitä ja kiva, kun saa laittaa tunnelmavaloja! :) Syksyllä saa hienoja kuvia ulkona, kun aurinko paistaa ja tulee ruska. Luonto on silloin kaunis. Joku ruskaretki olis kiva tehdä :)

Ja joka syksy selailen kansanopistojen kurssivalikoimia ja mietin, mitä haluaisin kokeilla. Ne on hyviä, koska ei vaadi paljon rahaa, et sitoudu pitkäksi aikaa mihinkään ja opetus on hyvätasoista.

Olenkin vuosien aikana kokeillut kaikennäköistä pilateksesta taidemaalaukseen. Viime keväänä kävin kahvakuulassa kerran viikossa, ja sen ajattelin aloittaa taas. Vetäjä oli hyvä ja tunnit tuossa parin kilometrin päässä meistä.

Sen lisäksi kävin kamerakurssin. Tällekin syksylle olen löytänyt mielenkiintoisia kursseja myös tuohon kuvaushommaani liittyen. Ja lisäksi olemme ystäväni kanssa menossa lasten kanssa äiti- lapsi- tanssia harrastamaan, sekin kuulostaa hauskalta! Mulla ei ole yhtään rytmitajua, ja maailman jäykin lantio ja kaksi vasenta jalkaa - mutta mitä väliä. Ruun kanssa voin mennä tanssimaan :) Toivottavasti Ruu ei osaa vielä hävetä minua :D


Eli ainakin tanssia, kuvaushommia ja kahvakuulaa. Nuo kansanopistojen esitteet on kyllä täynnä kaikkea kiehtovaa! Ihana olisi ottaa vaikka viikon jokaiselle illalle jotain, mutta sitten on vaarana väsyminen ja se, että haluaa olla enemmän kotona Jussin ja Ruun kanssa. Kotona on vielä paljon tehtävää, esimerkiksi tänään Ruun huoneessa tehdään sisustusasioita eteenpäin.


Blogin jatkoa olen miettinyt paljon. Jatkaako vai ei. Toistaiseksi ainakin päädyin jatkamaan. Sisältöä mietin vielä. Kodin sisustusta ainakin tulee taas lisää, ja aion esitellä mitä ollaan kesän aikana saatu aikaan.

Muistatte myös varmaan, että olen kriiseillyt tuota nimeä. Asia tuli taas mieleen, kun ystäväni vaihto bloginsa nimeä. Entinen Run Away Mama on nyt Krista M.

Mun tekis mieli vaihtaa kanssa, samaksi kuin mun kuvaus "taiteilijanimeni", eli Miia Metso. Tuo nimi on äitin puolen suvusta, ja sieltä sen nostin kuvausnimekseni. Mutta jos blogin nimi olisi myös Miia Metso, ja kertoisin enemmän myös noista kuvaushommistani? Ja kursseista ja niistä opinnoista?


Kiinnostaisiko? 

Ja näille hiuksille edelleenkin pitäisi tehdä jotain. Ne vaan roikkuu tuolla takana pitkänä ja muodottomana. Joku leikkaus on pakko saada. Jotenkin saada niihin muotoa. Sivuotsis on mun uusin houkutus :D Ja sellainen terve, tasainen väri.


Mikä nimi tuohon? Ja yksi juttu, minkä aloitin tuon blogikirppiksen myötä, on vaatekaapin raivaus. En todellakaan tarvitse niin paljon kaiken maailman rättejä. Laitoin tosi paljon hyväkuntoista ja uuttakin tavaraa eurolla, parilla menemään ja seuraavaksi viedään UFF:lle säkkejä. Sitten järkkään sen vaatehuoneen kuntoon :)


Semmosta täällä on tänään kuumehöyryissä ajateltu! Mitä mieltä ootte?


3 kommenttia

  1. Puutarha kiinnostaa ja mitä olette kesän aikana saaneet aikaan. Ja nyt kun talo on kutakuinkin valmis, siis aivan asuttava jo niin miksipä ei ehdottamasi nimi voisi olla hyvö, se kuvaisi hyvin myös sitä sisältöä, kuvaukseen liittyvistä asioista. Siitäkin olisi mukava kuulla lisää. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, mukava kun kommentoit! Pihaa pitääkin vielä vähän siistiä, ennenkuin kehtaa alkaa kuvailemaan xD kaikkea romua vielä siellä pyörii :)

    VastaaPoista
  3. Samaa täällä odotellaan puutarhasta kuvia ja sisustusjutut toimii aina (: Ja Ruun touhut tietty myös!:)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit