Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Terveisiä hiekkalaatikolta


Meidän perheen lomailu on ollut aika "kiireistä"! :) Ja sellaisesta tykkäänkin. Me ei olla kumpikaan sohvalla tai rannalla makoilevaa tyyppiä, vaan paras vapaapäivä on touhua täynnä.


Koko ajan ollaan joko raksattu, tehty pihaa tai oltu reissussa. Pihasta oon aika pitkälti minä ollut vastuussa, eli oon saanut päättää kasvihankinnat ja suunnitella ja laittaa ominpäineni :) ja vastaavasti Jussi saa päättää raksahommat itse :)
Ruulle sain tämän hienon kuusikulmaisen hiekkalaatikon jokin aika sitten Starkista. Jussi kylläkin kokosi sen, joten ei mennyt ihan yksin mun tekemäksi :) Pitäiskin siihen vielä suoja käydä ostamassa; koirat ei siellä yleensä viihdy, mutta kyllä meidänkin pihassa kissoja silloin tällöin näkee naapurista käsin vierailulla :) 
Ruu ei aluksi oikein viettänyt aikaa siinä, mutta pian tajusin miksi: En ollut itse hänen kanssaan siinä vielä leikkinyt ja näyttänyt esimerkkiä, mitä siinä voisi touhuta :) 

Sitten istahdettiin molemmat alas ja tehtiin hiekkakakkuja, ja nyt hän viihtyy tuossa jo itsekseenkin hiekkaa päähän heitellen :'D Mikä siinä onkin kivaa, että laittaa hiekat päähän? 
Normaalisti hän on siellä kyllä ihan avojaloin tai kengät jalassa, mutta nyt on joku vaihe menossa, ettei kengät kelpaa yhtään ja ne pitää repiä pois :) Onneksi sukkikset voi pestä! :)

Meille tuli Starkista myös upea linnunpesäkeinu! Siihen on vielä telineen rakentaminen kesken; senkin saa Jussi tehdä, koska jos mä sen tekisin, se olisi ehkä nopeasti valmis, mutta ei kovinkaan turvallinen :D Jostain syystä Jussin tekemät on paremmin tehtyjä, hmm. Mutta toi keinu on niin mahtava, mä ihastuin siihen Ruissalossa ja sellainen oli pakko saada kotiinkin ;) 


4 kommenttia

  1. Haha, A:kin viihtyy parhaiten hiekkiksellä hiekkaa päähän heitellen. :D Sit kauhee räpistely ku menee naamaan. :D

    VastaaPoista
  2. Milloin tulee kirjoitus naimisiinmenostanne!? ?

    VastaaPoista
  3. Joo ja Ruu tunkee housuihin ja paidan alle ja ja kaikkialle :D On se kivaa!

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit