Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Meillä on Ruun kanssa ihan eri kenkämaku...

Käytiin tänään pikaisesti vilkaisemassa Ruulle uusia kenkiä syksyyn. Hänen kaikki kenkänsä ovat olleet kokoa 22, ja nyt jalka on ottanut jonkun kasvupyrähdyksen, ja kasvuvara alkaa käymään liian pieneksi.

Ajattelin, että ostettaisiin hänelle taas ainakin yhdet Superstarit, koska edelliset osoittautuivat tosi hyviksi ja kestäviksi käytössä. Mentiin kaksilla alennus-adduilla hänen kanssaan käytännössä koko kesä.

Superstarien lisäksi tarvitaan ainakin

- kumpparit (löytyy jo, saatiin lainaksi)
- jotkut hieman vettä kestävät, vuoratut "rymy" kengät. Ehkä jotkin Goretex-kengät, joissa olisi vähän varttakin? Kuomatkin voisi olla yksi vaihtoehto.
- ns. paremmat kengät.

Viimeisiä katseltiin nyt Zarasta, ja meillä oli Ruun kanssa ostoksilla ihan eri kenkämaku.

Hän ei innostunut ollenkaan noista kuvassa vasemmalla olevista, joista minä tykkäsin. Ja minä taas en oikein lämmennyt noille oikeanpuoleisille, jotka hän taas valitsi suosikeiksiin (ja yritti karata ne jalassa)No, vielä tuon ikäisen tytön kanssa uskallan kuitenkin olla sen verran diktaattori, että tein valinnan oman makuni mukaan.

Nuo toiset on jotenkin vähän liian violetihkot mun mielestäni.. tulee ihan mieleen sellainen pikku punk-tyttö, ja en halua vielä nähdä sit Ruussa!

Sain eräänä päivänä nimittäin mieleeni sellaisen etiäisen, jossa Ruu oli teini-ikäinen, ja oikein kunnon pikku skeittipunkkityttö... apua! Nyt hän saa olla kyllä ihan mun pikkuprinsessa vielä monta monta vuotta :)


Onko Kuomista muuten mielipidettä ja kokemuksia? Onko ne hyvät taaperon syyskengät?


5 kommenttia

 1. Kuomiahan käytetään talvikenkinä (ainakin niitä peruskuomia mitä jokainen marketti myy). Itse en niitä suosi lapsella, koska eivät pidä vettä vaan imevät pikemmin vettä kuin sieni. Ja kuomat on niin rumia mun mielestä :D Kuomat eivät myöskään tue kunnolla lapsen jalkaa. Satsaan yksiin gore-tex- kenkiin (esim Viking tai Super-fit) ja ei tarvitse olla kokoaikaa kieltämässä lasta pienistä vesilätäköistä.

  VastaaPoista
 2. Ahaaaa, ok! Kiitos kommentista. Mä jotenkin oon luullut, että ne kestäisi vettä :) Näin vähän sitä tietää! :) Goretexeja olenkin ajatellut! :)

  VastaaPoista
 3. Oikean kokoiset ja uudet kuomat (joissa varret on tukevat/napakat, eikä lörähtäneet tai polettu piloille) tukevat kyllä ihan riittävästi lapsen jalkaa. Mutta se on tosi että ne eivät pidä vettä/lumiloskaa, vaan ovat pakkaskelin kengät. Itse käytin niitä lapsilla pohjoisessa asuessani, missä oli kunnon pakkastalvet. Voin suositella ja ihan pienillekin vaikka ei ehkä parhaat ensiaskelkengät olekaan (niinkuin ei muutkaan paksut talviaaappaat).

  VastaaPoista
 4. Ok, kiitos kommentista! :) Totta tuo, että pohjoisen talviin saattavat olla kyllä paremmat kuin tänne näin :)

  VastaaPoista
 5. - Nous avons besoin de vous sur place. Un Expert. Un spécialiste du monde Arsbo-Muaulman.- Arabo… ?- … Musulman. Cherchez ce qu’avait découvert Jefferson et trouvez qui l’a tué.- Comptez sur moi.- Profitez-en pour me calmer tout ce petit monde. Américains, Soviétiques, Anglais. Confortez les positions de la France, instaurez la paix en Égypte, sécurisez le Proche-Orient.- Pas de problème.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit