Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Meinasin jo luovuttaa

Joka kuukausi kuntosalimaksu lähtee tililtä, ja yhä vähemmän mua on näkynyt salilla.

Kesäkuussa mietin: Jussin kesäloman aikana käyn taas monta kertaa viikossa.

No en käynyt. Aina oli jotain muuta tekemistä. Ei me sohvalla oltu, todellakaan, mutta ei paljon salillakaan.
Haaveiltiin myös yhteisistä salikerroista. Niitä yhteisiä taisi tulla yksi kesän aikana.


Kun maksaa viitisenkymppiä kuussa jostain, mitä ei käytä, niin kyllähän siinä tyhmä olo tulee.

Olin jo tosi lähellä irtisanomassa korttiani, kävi niin paljon päähän, että olen näin saamaton.Kuten yleensä, kanta-asiakkuuksista ei lähdetä ihan noin vain: onneksi Leaf Areenalla ei kuitenkaan tarvitse olla puolikuollut päästäkseen pois, vaan riittää, että maksaa käyttämistään kuukausista kanta-asiakashinnan ja ei-kantiksen-hinnan välisen erotuksen. Ei tuokaan vaihtoehto minua houkuttele, että lopettaa ja maksaa jälkikäteen vielä lisää käyttämistään kuukausista.

Toisaalta on hyväkin, että jäsenyys sitoo; jos minulla olisi kymppikortti, en ehkä enää menisi kuukausiin ollenkaan salille, koska intoni on lopahtanut ja mikään ei minua sinne "pakottaisi". Nyt tuo joka kuukausi maksettava raha motivoi kyllä miettimään, onko mitään järkeä olla käymättä.

Päätin, että koska lokakuussa olen koko ajan kiinni kuvausjutuissa, laitan kortin tauolle kuukaudeksi. Sen saa tehdä ilman lisämaksuja.

Siihen asti käyn sen verran kuin jaksan ja ehdin. Olen ajatellut, että jos kävisi aamuisin, ennen Jussi töihinlähtöä, niin se ei olisi pois meidän perheen yhteisistä illoista. Olen välillä pakannut illalla repun valmiiksi aamuksi, mutta laittanut yöllä herätyksen pois, kun Ruu on herätellyt tunnin välein itkullaan.

Reppu saatu Def Shopista blogin kautta. Toiminut mulla myös kuvauksissa, hyvä reppu, käykää tsekkaamassa! :)Mites toi koirankarvojen määrä mun housuissa? :D Mustat housut ja valkoiset koirat on aika pettämätön yhdistelmä..
Tänään olin 5 aikaan aamulla salin ovella. Ruu herätti minut neljän jälkeen, ja hän nukahti kyllä heti uudestaan, mutta minä olin sen verran virkeä, että päätin käyttää tilaisuuden hyväksi ja lähdin salille. Tuli tosi reipas olo tähän päivään!

Tein kunnon pohje- ja etureisitreenin.
Nyt on taas jalat mukavasti hellänä. Toivottavasti toi rullailu auttaa :)

Lokakuun tauon aikana voisin panostaa enemmän tuohon Punkin kanssa juoksenteluun, koska sen metsälenkin käy tekemässä siinä ajassa, mitä salilla käymisessä menee pelkästään matkoihin.

Marraskuussa sitten voisin taas ajatella vähän niinkuin aloittavani alusta. Ties vaikka innostuisi taas ottamaan jonkun belfie-valmennuksen tai vastaavan :D Kuitenkin sain itsestäni enemmän irti silloin, kun vuoden alussa aloitin fitfarmin ohjelman.Ikävintä Leafilla on, että lastenhoito on vain yli 3- vuotiaille lapsille. Olis aika mukavaa käydä päivisin salilla, ja jättää Ruu vaikka tunniksi hoitoon. Tää on aihe, jonka takia voisin vaihtaa salia, kunhan jäsenyyteni määräaikainen vuosi päättyy. Ilmeisesti Sats Elixialla on lapsiparkki, johon voi jättää pienempiäkin lapsia ilmaiseksi, kun on jäsen? Se olis tosi hyvä vaihtoehto meille.

Silloin päästäisiin Jussinkin kanssa useammin yhdessä treenaamaan, tekisi varmasti hyvää myös ihan parisuhdeterapiana! :)

Mites muut, onko tuttu juttu, että kuntosalimaksut juoksee, mutta sinä et treenaa? Käykö päähän, motivoiko?
Entä onko lapsiparkeista kokemuksia?


Housut saatu Def Shopista blogin kautta.
6 kommenttia

 1. Tuttu tunne toi, että salimaksu lähtee ja kuntosalia ei ole kuluttanut kertaakaan >_> Mutta karu tosiasiahan se on, että aina ei vaan ehdi, ihan oikeasti. Välillä sitten itse aina sorrun niihin tekosyihin, että no siellä on muita ja siellä menee aikaa ja sitten olen ihan hikinen :'D Nyt onneksi työpaikka on kuntosalin vieressä niin helppoa lähteä treenille työpvän jälkeen :D

  Ihana blogi sulla muuten, seurailen ^_^

  VastaaPoista
 2. Kesällä se salimaksu on siellä juossut, käyntihinnaksi tullut aika iso summa.

  Olen kuitenkin taas aloittamassa salikautta, lisäboostia siihen olen viime ja tänä vuonna hakenut kolmen kerran pt-tapaamisilla. Käyty vähän tavoitteita ja ohjelmia läpi, viime syksystä puoli vuotta olin todella aktiivinen, joten toivottavasti myös tänä vuonna.

  Auttaisiko se sulla? Mihinkään jatkuviin pt-tapaamisiin ei itselläni ole varaa, mutta tuon verran olen halunnut panostaa itseeni.

  VastaaPoista
 3. Itselläni EasyFit noin 150 metrin päässä ja käyn silloin kun käyn, kuntosalimaksu on vain 29,90€/kk. Äsken kävin vielä klo 21:00 aikoihin noin puolisen tunnin nopean treenin. Omassa työssäni keväisin on niin kiire, ettei välissä ehdi kuin kotiin nukkumaan. Paitsi raksa-aikana se nukkuminenkin jäi aika vähiin.

  VastaaPoista
 4. Kiitti :) Ei kyllä aina ehdi, tai sitten pitää tinkiä jostain muusta... asioiden tärkeysjärjestys on vaikea paikka. Niin paljon on tehtävää joka päivä... Joo toi " siellä on muita" on tuttu ajatus :D

  VastaaPoista
 5. Mulla oli keväällä 4 krt pt, mutta tein sen virheen, että kävin 4 kertaa parissa viikossa hänen kanssaan.. Olisi pitänyt jakaa ne pidemmälle aikavälille! Siitä olisi voinut olla enemmän hyötyä.

  VastaaPoista
 6. Toi on kyllä tosi vähän kuukausimaksua. Mäkin tykkään nykyään käydä mieluummin hyvin nopean treenin, Jos matkoineen menee 2 tuntia päivästä salilla käyntiin, niin se on ihan liikaa, ei vaan riitä aika.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit