Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Oma arkimeikkirutiini vaihe vaiheelta

Jos olen päivän kokonaan kotona, niin en meikkaa lainkaan. Silloin kasvoille tulee vain kosteusvoide. Mutta jos lähden esimerkiksi näkemään kavereita kaupungille Ruun kanssa, leffaan tai melkein mihin vaan päiväkseltään, niin laitan yleensä tällaisen arkimeikin.Ensimmäisenä laitan Erisanin silmänympärysvoiteen ja kosteusvoiteen kasvoille. Näitä olen saanut testiin blogin kautta, ja molemmat on mukavan nopeita imeytymään ja siksi jääneet käyttöön.

Tässä ensimmäisenä meikitön kuva. Alla silmänympärysvoide ja kosteusvoide.


Sitten laitan Lumenen valokynää silmien alle, poskipäihin ja otsan keskelle.


Seuraavaksi levitän Lumenen CC- voidetta kasvojen keskiosiin kevyen kerroksen, tasoittamaan kirjavuutta ja punoitusta. Päälle laitan Lumenen irtopuuterin.
Tämän jälkeen laitan Lumenen aurinkopuuteria poskiin, ja käyn kulmien kimppuun. Ensin piirrän rajat kulmille.


Ja sitten täytän rajojen sisäpuolen. Ja jälleen käytössä Lumenen tuotteita, eli kynä Eyebrow Pencil nro 2. Mulla on myös Lorealin Brow artist, mutta sen sävy oli hieman väärä, joten sitä ei tule pahemmin käytettyä.
Sitten ripsien taivutus. Minulla on Shiseidon taivuttimet, ja ne ovat toimineet hyvin jo vuosia.
Ja lopuksi ripsiväri. Siinä mulla on nyt pari vuotta ollut Maybellinen Rocket Volume, koska ostin niitä kolme kappaletta kympillä :D Ihan hyvä on ollut! Mulla on harvat, suorat ja lyhyet ripset! Kaikkien naisten unelmaripset siis.. :)


Joskus laitan myös huuliin jotain kiillettä, mutta en joka päivä.


Ja tässä vielä mun arkimeikin tuotteet. Tykkään käyttää Lumenen tuotteita, koska niiden hinta-laatusuhde on mielestäni hyvä. Esimerkiksi tuollainen kulmakynä kestää helposti pari vuotta mun käytöllä.


Aurinkopuuteri on saanut osumaa ja tippunut, mutta silti käytän sen loppuun asti, ei raski ostaa uutta aina kun entinen hajoaa :)


Poskipunaa laitan, jos ollaan oikein ulos lähdössä. Ja jos on juhlat, niin laitan yleensä myös luomiväriä enemmän. Ensi viikonloppuna lähden ystäväni kanssa laivalle, ihan ilman lapsia! Silloin on varmastikin käytössä myös luomiväri ja silmänrajaukset :)


Nyt pakkaan Ruun ja lähdetään etsimään hänelle arkikenkiä pihakäyttöön :) Mukavaa päivää sinne!

2 kommenttia

  1. Hah, ois voinu olla mun kirjottamaa, niin samat sävelet täällä! Ja kiva tuo kommenttikentän teksti, tekis mieli ihan kopioida mut inhoan kopioimista ;)

    Niin ja täällä aina innolla lueskellaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu! :) Saa kopioida luvan kanssa! ;)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit