Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Päivä to do - listan kimpussa pihalla

Eilinen oli ihan täydellinen päivä! Esimerkiksi tällaisia mä tykkään lauantaiden olevan.

Herättiin luonnollisesti hyvissä ajoin, ja lähdettiin yhdessä Leaf Areenalle. Minä kävin salilla sillä välin, kun Jussi ja Ruu leikki Mehukattimaassa. Sen jälkeen minä otin Ruun, ja kävin hänen kanssaan ruokaostoksilla sillä välin, kun Jussi oli salilla.

Sen jälkeen mentiin yhdessä lounaalle, ja siitä seuraavaksi Prisman puutarhamyymälään ostoksille.

Myllyn Prisman puutarhaosastolla oli todella paljon hyviä poistotarjouksia, kannattaa ehdottomasti mennä käymään, jos on siltä osastolta hankittavaa mielessä. Vinkkasinkin tästä jo eilen blogin Facebook- sivuilla. Käy tykkäämässä, vinkkaan muutenkin aika usein siellä jos näen jotain mikä voisi kiinnostaa monia muitakin :)

Me ostettiin kukkasipuleita ja tukikeppejä pihaa ympäröivän verkkoaidan tueksi.

Ruu nukahti kotimatkalla autoon, ja minä ja Jussi alettiin heti pihatöihin. Aurinko paistoi niiin lämpimästi! Jussi teki heinäseipäistä mulle puutarhaporttia, jota olen koko kesän vinkunut. Seipäät loppui hieman kesken, mutta siitä tulee juuri sellainen kun haluan! Tuohon vielä jokin köynnös ja hyvä tulee! :)

Vielä muutama seiväs lisää ja tuo saadaan valmiiksi.

Minä istuttelin kukkasipuleita tuonne pensaiden sekaan. Ostin kaksisataa valkoista sipulikukkaa, mutta alkaa tuntua siltä, että sekään ei riitä mihinkään... Tuo alue on niin laaja, että kukkia saisi olla tosi paljon.
Kun Ruu heräsi, hän otti pienen välipalan ja sitten touhuttiin yhdessä.

Hän keräili herneitä pihasta ja keinui. Jokin aika sitten Jussi laittoi tämän Starkista saadun linnunpesäkeinun paikoilleen, ja nyt siinä on hyvä Ruun keinua. Se kyllä kestäisi vaikka minunkin keinua hänen kanssaan, mutta Ruu ei halua keinua äidin kanssa :D

Tämän jälkeen meille tuli ystävät lapsensa kanssa kylään, ja Ruu oli ihan innoissaan, kun sai nähdä kaveria. Tein pikaisesti kahville kakunkin, vaikka tuntui ettei kaapeissa ollut oikein mitään mistä leipoa. Ja siitä tuli ihan hyvääkin vielä!

Illan päätteeksi lähdettiin vielä perheen kesken kävelylle. Illaksi oli tullut tosi hieno keli kävelylle, vaikka puolet päivästä satoi vettä vähän väliä.

Kiva ja touhukas päivä! Tällaisista mä tykkään :) Vielä jos olisi ehtinyt käydä vaikka tennistä pelaamassa tai retkellä niin olisi ihan huippua, mutta eipä taida vuorokauden tunnin riittää kaikkeen :D

Tänään sit samaan tyyliin. Kohta lähdetään Leafille ja siitä kauppoihin käymään, koska Ruun kengät on menneet pieneksi, täytyy siirtyä seuraavaan kokoon. Ja kummityttöni yksivuotissynttäritkin on ohjelmassa :)

Hyvää sunnuntai -päivää kaikille lukijoille.

Ja hei vilkaiskaapa tuo eilinen teksti lukijapäivästä! Sinne kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan, esimerkiksi itseni kaltaisille kotiäideille olisi varmasti aika mukava päivä poissa arjesta! :) 
3 kommenttia

  1. Ihanan tehokas päivä teillä ollut :D Ja tosi kivan näköinen tuo heinäseiväsportti!

    VastaaPoista
  2. Niin minäkin tykkään siitä portista-- vielä kun saadaan valmiiksikin, eikä jää roikkumaan niinkuin asioilla on monesti tapana :D

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit