Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pieni lenkkikaveri

Tää on niin mahtavaa, kun Ruusta on saanut kävelyille kaverin, joka menee ominpäin ja vauhdilla paikasta toiseen :)

Ollaan viime aikoina käyty aika paljon yhdessä ulkoilemassa, ja tältä viikonlopulta toivoisin taas jotain kivaa retkeä, jos vaan ilmat sallii :)


Eväitä poimitaa matkan varrelta välillä niin pitkään, että joudutaan hiukan laittamaan vauhtia tytön töppösiin välillä. Tässä maistuvat juolukat :)

Pitkospuut on ihan huippuja taaperon kanssa! Ei tarvitse koko ajan pelätä juuriin ja kuoppiin kompurointia :)

Mun housut Adidaksen, saatu DefShop.


Luonnossa on näille pienille niin paljon uutta ja ihmeteltävää. Kukat ja keltaiset lehdet esimerkiksi :)


Meidän lähellä on pieniä metsäteitä, joihin ensin mennään asvalttia pitkin rattaiden kanssa, ja kun päästään metsätielle, niin Ruu saa itse kävellä.

Rattaissa hän viihtyy parhaiten mustikan varpujen kanssa :D


Ruun pipo Little Maya. (saatu)


Huomenna olisin halunnut lähteä Meri-Teijoon, mutta sääennuste näyttää sinne sadetta.. samoin kun Turkuunkin. Tänään olen menossa kuvaamaan erästä perhettä illemmalla Ruissaloon, toivottavasti ei vielä silloin tule sateita ja saadaan hienot kuvat purkkiin :)

Eilisen illan olin kuvaamassa Koskella, ja siellä oli aivan ihana, viehättävä pihapiiri jossa kuvasin neljävuotiasta ja hänen pikkusisartaan. Oikein mukava keikka oli! :) Välillä satoi, mutta taukoja oli sen verran, että saatiin hyvin ulkona kuvia.

Muita suunnitelmia ei sitten viikonlopulle vielä olekaan. Jos sataa, luulen että tehdään kotihommia eteenpäin. Hirveästi suunnitelmia on ainakin päässä :)4 kommenttia

  1. Hienoja kuvia, mutta yksi vähän huonompi juttu: nuita mustikanvarpuja (tai mitään muitakaan varpuja) ei saisi taitella mukaansa. Paitsi jos poimitte ne omalta tontilta...pikku juttu ja voi tuntua nillitykseltä, mutta miksi opettaa Ruulle jotakin, joka ei oikeasti ole oikein....

    VastaaPoista
  2. Ne on meidän pihasta :) Mutta hyvä pointti, en mä oo ikinä edes ajatellyt asiaa noin! :) Mutta meidän omalla pihalla noita riittää :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit