Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viikonloppu: Ruu oli ekan kerran yöhoidossa, ja me treffeillä taivaan alla.

Meidän viikonloppu oli aika hieno! Hieman jännitystä oli ilmassa, koska jätettiin lauantaina Ruu ekan kerran yön yli hoitoon :)

Ruu on nyt 1 v ja 7 kk, ja oli yötä mummullaan. Ollaan oltu siellä yhdessä yötä, ja paljon päiviä, ja paikka on Ruulle tosi tuttu. Mutta silti mua jännitti!

Eron hetkellä, kun Ruu tajusi, että nyt isi ja äiti lähtee ja häntä ei oteta mukaan, alkoi parkuminen. Minä en sentään itkenyt, vaikka hieman kirpaisikin. Tiesin kuitenkin, että hänellä on siellä mukavaa; serkutkin olivat tuolloin kylässä mummullaan.

Meillä oli suunnitelmana lähteä Turkuun iltaa viettämään. Kaupunki oli järjestänyt "Illallinen taivaan alla"- tapahtuman, ja minä varasin sieltä meille ja ystävillemme jo viikkoja sitten paikat.

Jokirantaan oli laitettu satoja istumapaikkoja, ja pöydät oli katettu liinoin. Kaikilla oli mukanaan omat eväät. Aivan ihana piknik! Ilta oli aivan täydellinen. Miten hyvä tuuri meillä olikaan, kun aurinko paistoi ja ilta oli lämmin? Ihmisiä oli paikalla vauvasta vaariin ja jossain vaiheessa paikalle tuli ihana katusoittajakin :)

Koska päivä oli ollut kiireinen, en jaksanut ottaa eväiden tekemisestä stressiä, vaan haimme Stockan herkusta ihania salaatteja ja focacciaa. Ainut mitä jäimme kaipaamaan, oli makea jälkiruoka. Sen tarpeen saimme tyydytettyä irtokarkeilla leffassa :)

Menimme rannasta Finnkinoon katsomaan Mission Impossible 5, ja tykkäsin kyllä. Takuuvarmaa laadukasta actionia :) toimii aina. Oli oikein mukava istua pitkästä aikaa Jussin kanssa leffassa. En edes muista, mitä oltaisiin viimeksi oltu katsomassa!


Ja miten Ruulla meni mummun luona? No ihan loistavasti! Hän oli nukkunut paremmin kuin kotona, ja meitä oli aamulla vastassa iloinen tyttö :) Olipa ihana taas nähdä hänet :)

Kuva blogin instasta ( @miiametsoblog) , josta löytyy myös lyhyt  video tapahtuman tunnelmasta. Ja paljastus siitä, mitä muuta makeaa meille tarttui mukaan illan aikana :D
Kuva, jonka Miia Metso (@miiametsoblog) julkaisi 29. 08ta 2015 klo 8.38 PDT

2 kommenttia

  1. Mekin olimme tuolla, ja oli tosiaankin hieno tapahtuma. Lisää näitä!

    VastaaPoista
  2. Jep, samaa mieltä! Ihana kun tuollaisia järjestetään :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit