Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Annetaan: Kaksi pakettia äitiysvaatteita ja yksi paketti tyttövauvan vaatteita

Koska en voi tietää, olenko ikinä enää raskaana (toivottavasti olen!), niin siivotaan nämä äitiysvaatteet pois vaatekaapista tilaa viemästä.

Eli jaoin vaatteet kahteen settiin. Kaikki S/M - kokoisia, joko oikein hyväkuntoisia tai ainakin arkeen sopivassa kunnossa.

Eka paketti on tällainen tummasävyinen:

aitiysvaatteet_2 aitiysvaatteet_paidat1

Siitä löytyy mustat suorat äitiyshousut, mustat collegeäitiyshousut, siniset stretch-äitiysfarkut.

Raidallinen trikoo äitiysmallistoa, harmaa neule, musta t-paita äitiysmallistoa, musta t-paita johon sopii hyvin masu mallinsa puolesta, sekä musta pitkä ribbipaita äitiysmallistosta ja viininpunainen, ohut äitiysneule.

 

Toinen paketti on seuraavanlainen, vähän värikkäämpi:

 

aitiysvaatteet-3 aitiysvaatteet4

Eli kahdet housut, toiset violetit, vähän niinkuin stretch-farkkua. Toiset kukkakuvioiset farkut. Molemmat äitiysmalliston housuja. Lisäksi äitiysmalliston keltainen tunika, ja muita pitkiä trikoo-paitoja, joihin mahtuu masu hyvin. Lisäksi tähän pakettiin yhdet mustat äitiysfarkut koko 36. Ovat pesussa!

 

Ja kolmas paketti on tyttövauvalle. Siihen tulee nämä:

Kaikki kokoa 56-68, oikeinkin hyväkuntoisia. Bodyja ja yksi yöpaita.

vauvalle

vauvalle2


Laita viesti miiametso@gmail.com, jos olet kiinnostunut jostain paketista.


Toivon, että näitä hakee ihminen, jolla on ehkä taloudellisesti tosi tiukkaa, ja näistä olisi suuri apu vaatehenkinnoissa. Ja jos mahdollista, kun hän ei enää niitä itse tarvitse, laittaa vaatteet kiertämään ilmaiseksi eteenpäin jollekin niitä tarvitsevalle :) 

 

4 kommenttia

  1. Kovin ryppyisiä nämä vauvan bodyt.

    VastaaPoista
  2. No varmaan ottaja voi silittää itse, jos niin häiritsee rypyt. Usein moni pesee vaatteet ostaessaan muilta, vaikka ne olisi jo pesty.

    VastaaPoista
  3. Oletpa todella ihana ihminen kun ajattelet vähävaraisia, Suomessa ei moni näin tee. En itse tarvitse mutta kiitän sinua kauniista ja lämpimästä teostasi.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit