Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Meidän entistä ihanampi olohuone ♥ ennen ja jälkeen.

Syksy tuo aina sisustuskuumeen :) Sisällä tulee oltua enemmän, kuin kesällä, ja ehkä siksi kotia alkaa katsomaan uusin silmin? Jokatapauksessa, nyt sormiani syyhytti uudistaa olohuoneen sisustus. Pahinta siellä oli raksa-ajoilta pöydäksi jäänyt kuormalava-kasa. Kyllähän se asiansa ajoi pöytänä, mutta oli jo kovin kärsinyt. Lisäksi valaisin (ei näy kuvassa, mutta Ikean sellainen valkoinen iso) tuntui liian valkoiselta korkeaan tilaan, joka kaipasi lämpöä. Mattokin on ollut kesän pois paikoiltaan koiranpennun vuoksi.

Tässä ennen-kuva:

 

olohuone-sisustus-5

 

Uusi ilme alkoi muodostua olohuoneen pöydän vaihtamisen myötä. Uusi pöytämme on saatu Jotexilta, ja on ihanan ilmava entiseen verrattuna! Jos Jotex ei ole vielä sinulle tuttu, kannattaa nyt käydä vilkaisemassa heidän valikoimaansa, koska nyt uudet asiakkaat saavat heiltä tilatessaan 50 % alennusta kalleimmasta tuotteesta! 

Olohuone nyt:

 

olohuone-sisustus-6

 

Eli kuten näkyy, pöydän ja valaisinten vaihto tekee tosi paljon! Nyt kun valaisimet tulevat hiukan alemmas kuin ennen, ja niissä on lämmin sävy, ne tuovat koko olohuoneeseen kodikkaamman tunnelman.

 

olohuone-sisustus-7

 

Pöytä on ihana!


Se on muuten Ruunkin mieleen.. hän kasaa siihen mielellään kaikki legonsa. Varmaan nuo reunat tekee siitä kutsuvan, kun tavarat eivät tipu pöydältä niin helposti :)

 

olohuone-sisustus-8

 

Kynttilänjalat myös Jotexilta.

 

olohuone-sisustus-9

 

Samalla tilasin muutamia uusia tyynynpäällisiä, sekä tekokarvaisen torkkupeiton. Nyt on kotona kivan lämmin tunnelma siirtyä kylmiin kuukausiin :)

 

olohuone-sisustus-10 olohuone-sisustus-11

 

Isoin homma oli valaisinten johtojen vaihtaminen. Vakiojohtojen pituus ei riittänyt, jotta varjostimet saisi riittävän alas, joten ostimme kalustejohtoa ja uusin ne.

 

olohuone-sisustus-12 olohuone-sisustus-13 olohuone-sisustus-14 olohuone-sisustus-15

 

Mattoja minulla on ollut ikävä! Koti on paljon kodikkaampi tekstiilien kanssa, ja kun Vilin vuoksi olimme koko kesän ilman mattoja, on nyt taas ihanan kodikasta, kun olemme pikkuhiljaa palauttaneet mattoja huoneisiin.

Jotexin valikoimasta tekisi mieli tilata myös ihania lasten pussilakanasettejä.. Niin nättejä! Käykääs katsomassa :) Ehkä voisi tilata Jussin nimellä, niin saisi uuden asiakkaan alennuksen xD

 

4 kommenttia

 1. Voi nuo lamput on kyllä tosi hienot!sopii kivasti teidän olkkariin.se on kyllä jännä miten pienillä muutoksilla saa niin eri tunnelman aikaseksi.
  Mulla on joka myös kauhea sisustus vimma päällä syksyisin,se on aikaa kun huonekalut vaihtaa paikkaa ja tyynyt saa uusia päällysiä!
  Rentouttavaa viikonloppua♡

  VastaaPoista
 2. Ihanan sävyinen tuo teidän lattia! Muistatko, mitä merkkiä/sävyä se on? Nimimerkillä etsin juuri sopivaa lattiaa meidän kotiimme :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Kiitti :) se on XL Chamboard Tammi- laminaatti, extraleveä :) Oli tuolloin noin 12 e neliö :) Ja K-rauta myi, uskon että vois olla yhä jotain vastaavaa ainakin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä!! Just muutettu uuteen omakotitaloon ja täytyis vähän noita kalusteita saada lisää... Aika tyhjää meillä, kun yhtäkkiä tuli reilu 100 neliötä lisää tilaa ;) sisustuskuume onkin melkoisissa mittasuhteissa nyt !

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit