Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mukana Toisenlaisissa äideissä

No nyt se on julkista!

 
Pienimuotoisen työnteon kotiäitiyteen yhdistävä 33-vuotias Miia asuu Liedossa 32- vuotiaan miehensä Jussin ja pariskunnan 2-vuotiaan lapsen Ruun kanssa. Pariskunta toteuttaa kiintymyssuhdevanhemmuutta kasvatusmallinaan, jossa lapselle annetaan mahdollisuus vaikuttaa elämänrytmiin. Tämä voi nukkua vanhempiensa vieressä, eikä lapsen syömistä pyritä rytmittämään vauva-aikana. Ennen esikoistaan Miia ei voinut kuvitella itseään äitinä, mutta Ruun synnyttyä, hän tiesi hyvin pian, että haluaa lisää lapsia. Traagisesti Miia koki kaksi keskenmenoa ennen nykyistä raskauttaan, minkä vuoksi pelot varjostavat odotusta. Myös synnytys on asia, jota Miia on pohtinut. Ruun kohdalla hän kävi läpi käynnistyksen ja koki jääneensä ilman vaikutusmahdollisuuksia tapahtumien kulkuun. Hän ei toivonut käynnistystä Ruun kohdalla, eikä toivo sen tulevan kysymykseen tässäkään raskaudessa.

Eli tällaista meillä tulossa :)

Minua pyydettiin kesän alussa ohjelmaan mukaan, ja koska haluan olla avoin uusille kokemuksille ja sain Jussin suostuteltua mukaan, niin tähän päädyttiin! Jännittää kyllä :) En ole katsonut ohjelmasta yhtään jaksoa aikaisemmin, joten en oikein tiedä mitä odottaa!

Meidän jakso siis ulkona marraskuun lopussa.

 

toisenlaiset äidit

5 kommenttia

  1. TosI kiva kun ootte mukana! Aivan mun lempiblogi, jota olen seurannut pitkään. Onnea vielä pojasta! Mieletön hurmuri!

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi miten jännää nähdä tuo teidän jakso!!!Tykkään muutenkin tosi paljon tuosta sarjasta:)

    VastaaPoista
  3. Mulla oli jotenki kutina tästä kun kesällä Sami Kuronen instagramissa ilmoitti olevansa Liedossa kuvaamassa sarjaa :D itse tykkään tosi paljon kyseisestä sarjasta, joten tätä uutta kautta on odotettu. Huippua saada teijät siihen mukaan!

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit