Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Toisenlaiset äidit- kuvaukset pulkassa :)

Instassa seuraavat ovat ehkä huomanneet, että täällä kuvattiin eilen Toisenlaisia äitejä :) Nyt on viimeisetkin pätkät tehty.

Päivä oli pitkä. Ruu jaksoi ihan loistavasti, mutta pikkuvauva alkoi iltaa kohti olemaan aika puhki. Sanotaanko näin, että lopulta hän roikkui koko ajan rinnallani joten imetetään nyt sitten telkkarissa. Ruun synnyttyä ujostelin alkuun imetystä, mutta nyt voi sit jo kameroiden edessä tissitellä :D

 

toisenlaiset-aidit-miia-5

 

Ohjelman karismaattinen juontaja Sami Kuronen kävi kuvauspäivän päätteeksi morottamassa vauvaa ja onnittelemassa meitä. Oletteko seuranneet sarjaa? Minä en ole uskaltanut katsoa, uskallankohan katsoa meidän jaksoakaan? :D

 

toisenlaiset-aidit-miia-4

 

Vielä jonkin verran kuvataan mammacamilla meidän arkea. Mielenkiintoista on ollut nähdä, kuinka valtavan paljon materiaalia tuollainen tunnin jakso vaatii. Kuvauksia on ollut pitkin kesää.

Tänään mulla ja Ruulla on ohjelmassa salaisia hommia! Meillä on aivan ihana projekti täällä kotona. Paljastan sen tietty, kunhan kaikki on valmista :) Seuratkaa instaa ja facea, sinne alkaa pian tippumaan kuvia projektista! :)

Mukavia syyspäiviä kaikille :)

 

 

3 kommenttia

  1. Hihii, en malta odottaa! Vitsit miten jännää varmasti ollut! :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Innolla odotan teidän jaksoa.

    VastaaPoista
  3. Hei! En oo aikasemmin lukenut sun blogia... Miksi olet toisenlainen äiti? :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit