Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viimeinen pisara.

Tätä tekstiä ei ole yhtään liioiteltu, eikä kaunisteltu. Valitettavasti päivät joskus ovat tällaisia.

Eräänä syyskuisena aamuna havahduin siihen, että lämpimällä, kainalossani tuhisevalla kääröllä oli vaippa vuotanut yli äyräidensä. Sen lisäksi, että vauvelin yöpuku oli saanut ruskean raitakuosin, myös sänkymme oli petauspatjaa myöten kärsinyt ohivuodosta.

Heitän lakanat alakertaan. Astelemme vauvan kanssa alas pesua ja pukemista varten, ja jo rappusissa huomaan, että jompikumpi koirista on viime yönä oksentanut sohvalle. Ei muuta kuin päälliset pesukoneeseen lakanapyykin seuraksi. Onni on 12 kg pyykinpesukone!

Päivä jatkui iloisesti samoissa merkeissä.


Kun hieman myöhemmin istuin vauvan ja taaperomme kanssa legojen parissa olohuoneen korkeanukkaisella matolla, puolivuotias russelimme kiersi pokkana eteemme, kyykistyi ja ponnisti; alkoi tekemään tarpeitaan matolle, suoraan eteemme!

Vaikka meillä pääsee ulos pihalle vapaana juoksemaan puolen tunnin välein! Pari (tukahdettua, ettei lapset kuule) kirosanaa ja koirat pihalle. Maton siivoushommia.

 

[caption id="attachment_6334" align="alignnone" width="600"]tekstiilipesuri-4 Kumpi on syyllinen?[/caption]

 

 

Iltapäivällä vaihtelevalla menestyksellä kuivaksi  opetteleva taaperomme yllätti väsymyksellään. Hän oli olohuoneessa leikkimässä, ja yhtäkkiä iloisesti huudahti: "Eiii, ei siihen saa pissiä!" Pissan loristessa matolle hänen alleen.

Ei ole enää todellista, mietin hiljaa.

Silloin päätin, että kiikutan viimeiset pennoset syyskuun äitiyspäivärahoistani paikalliseen hypermarkettiin ja ostan tekstiilipesurin. Näin tein.

Nyt täällä sitten käydään uutuudenhuumassa kaikki huushollin matot, sohvat ja sängyt läpi. Kerroin hankinnastani jo eilen instassani, ja sainkin heti kuulla positiivisia kokemuksia laitteesta. Kuulemma oksennustaudin jyllätessä aivan pelastava enkeli. Sitä odotellessa - vaikka en masutautia muutoin niin erityisesti odotakaan :) 

 

[caption id="attachment_6335" align="alignnone" width="600"]tekstiilipesuri-5 Uusi paras ystäväni.[/caption]

 

Löytyykö teiltä kokemuksia tekstiilipesurista? Autonkin tällä voi kuulemma kuurata.

Olisi täydellistä, jos pesurilla voisi vedellä perheen äiti-ihmisenkin! Käyn nykyään suihkussa ihan luvattoman harvoin, varsinkin hiustenpesu tahtoo jäädä. Rasvatukka on minun vauvansaannin tunnuksiani.

Eräänä päivänä vaihdoin vauvelin vaippaa, ja kun sain ensin kultaisen suihkun päälleni, kyyristyin alas siivoamaan pisaroita lattialtakin. Pian kuului iloinen, masuvaivoihin auttava pörähdys ja päälleni lensi myös sitä aavistuksen kiinteämpää tavaraa. Silloin teki mieli mennä itsekin pesukoneeseen.

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin - hyvää sunnuntaipäivää teillekin :)

 

 

5 kommenttia

 1. Hyii... Lapsiperheen arkea :D

  Siellähän tuntuu koko perhe protestoivan nyt äitiä vastaan. Mutta älä lannistu, hyökkää kimppuun sillä tekstiilipesurilla :)

  VastaaPoista
 2. Mun anopilla on tuo sama pesuri. Ihan huippu!!!mulla tuli ihan hysteerinen olo kun sitä viimeksi lainasin ja menin kaikki mahdolliset paikat sillä läpi!!ja auton penkit,OMG,ihan ruskea vesi lähti vaikka päälle päin oli ihan siistit!!

  VastaaPoista
 3. Apua, ei saisi nauraa mutta tuo huono tuuri on niin käsin kosketeltavissa myös täällä ruudun toisella puolella. Meillä tosin nuo kissan retaleet, joita "siunaantunut" kolmen kappalein, tykkäävät yrjöillä joka paikkaan niitä aina niin ihania karvapalloja - etenkin kalliin maton päälle! joten olisi kyllä moinen härveli eetvarttia täällä kahden terroristin ja heidän karvaisten pirulaisten valtakunnassa. Onko hintansa väärti ollut? Miehelle koittanut etsiä oikeasti vakuuttavia perusteluja, kun meidän sohva on pissattu, kakattu, puklattu ja maidolla maalattu käytännössä pilalle, ellei jollain tekstiilipesurilla saisi pelastettua. Seuraavaksi menen ja ostan Ikeasta klippanin ja siihen uudet päälliset.. :D

  VastaaPoista
 4. Eikä! :D ihan niinkuin mun yks pvä oli! I feel u women

  VastaaPoista
 5. HeI!
  Kerroit, että olit ostanut tekstiilipesurin. Olisin kiinnostunut kuulemaan mitä olet tykännyt siitä,onko ollut oikeesti hyvä. Itse on tullut usein ostettua jos jonkinlaisia laitteita (mainonnan uhri)ja huomannut jälkeenpäin,ettei niitä kuitenkaan ole tullut paljoakaan käytettyä/eivät ole vastanneet odotuksia. Olen ollut innostunut myös tällaisesta pesurista,mutta ajatellut,että onko siitä kuitenkaan mihinkään eli jos tykkäät,niin kehu ja kerro minkämerkkinen ja -hintainen kyseinen laite on.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit