Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Nimiäiset autotallissa

Jos ette vielä tätä minusta tienneet, niin kerron: tykkään rennoista juhlista, joissa ei tarvitse vetää korkkareita jalkaan omaan kotiin tai seisoa hienoissa mekoissa koko päivää. Olen ehdottomasti mukavuudenhaluinen, en tykkää etikettien seuraamisesta ja tykkään myös järjestää juhlat sen mukaan. Niinpä meidän pojan nimiäisjuhla järjestettiin rennoissa merkeissä.

Kutsussa luki, että laittakaa ulkovaatteet ylle. Olimme nimittäin keskeneräisessä autotallissa :) 

nimiaiset-18

 

Ruun nimiäiset 2,5 v sitten pidettiin meillä kotona sisällä, kahvittelun merkeissä. Silloinkin kirjoitin kutsuun, että pukua ei tarvitse laittaa ylle, saa tulla mukavissa ja rennoissa vaatteissa, vähän niinkuin olisi menossa lastenjuhliin.

Nyt Remun nimiäiset (lisää nimestä täällä ) aloitettiin klo 16:28,eli tasan 1 kk siitä kun hän oli saapunut maailmaan. Ensin grillattiin makkaraa. Haimme Liedon Lihakaupasta Jethron Jämäkkää ja Jussi oli grillin ääressä. Oli muuten yllättävän mausteista makkaraa! :)

 

Tässä välissä paljastettiin pojan nimi. Autotallimme on vielä kesken, ja niinpä piirsimme pohjamaalatulle seinälle hirsipuu-leikin mukaisesti kirjaimille paikat. Ja sitten arvailemaan! Ei siinä kauan mennyt, kun nimi oli jo arvattu :)

nimiaiset1-4

 

Tämän jälkeen keitimme kahvit. Remulla on paljon serkkuja, ja ulkona olemisessa oli se hyvä puoli, että lapset saivat samalla juosta pihalla ja leikkiä :) Sisätiloissa emme millään olisi mahtuneet saman pöydän ääreen kaikki, ja lapset olisivat tietysti juosseet kerrosten väliä ja aikuiset siinä joutuneet vahtimaan molemmissa. Nyt oli aika paljon rennompaa.

nimiaiset-5

 

Remu viihtyi lähes koko juhlan ajan Manducassa hupparini alla.

Tarjoilut


Leivoin kahvin kera tarjolle suklaajuustokakkua, salted caramel- juustokakkua, pikku pavlovia kahdella täytteellä ja Jussi teki rocky roadseja. Eli aika kevyt tarjoilu :'D

nimiaiset-6 nimiaiset-7 nimiaiset-8 nimiaiset-9 nimiaiset-10 nimiaiset-12 nimiaiset-13

Pöytä oli rakennettu rakentamisesta jääneestä kipsilevystä, ja sen ympärillä oli kokoelma erilaisia puutarhatuoleja. Lapsille oli vielä pieni pöytä lisäksi tuon ison pöydän takana.

nimiaiset-14 nimiaiset-15

Koristeena pellolta kerättyjä auringonkukkia.

nimiaiset-16

Kahvitarjoilun yhteydessä ojensimme "kummiksi" valitulle oman erityisen kahvikupin, ja pyysimme häntä olemaan erityisempi aikuinen ystävä Remulle :)

Kahvien jälkeen lisää ulkona juoksemista ja leikkejä. Oli mieletön tuuri, että säät suosivat juhlapäiväämme ja aurinko paistoi iltaan asti :)

nimiaiset-17

Käykää myös osallistumassa arvontaan! :) 

 

5 kommenttia

 1. Oi vau! Ihan mahtava idea tuo hirsipuu! :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan rennot juhlat! Ihan parhainta.

  VastaaPoista
 3. Ompas kivan, rennon ja mukavan näköset nimiäiset ollu teillä:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat juhlat ja herkulliset tarjoilut :) Meillä on pojan nimiäiset ensi sunnuntaina ja tässä kuumeisesti mietin tarjottavia edelleen. En osaa päättää mitä tekisi kun on niin paljon kaikkia herkkuja mielessä :D

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit