Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ruu ja Remu - kaksi ihan erilaista vauvana

Heti alkuun, muistutus arvonnasta! :)

Remu on nyt 5 viikkoinen vauvanpötkäle. Jo vastasyntyneenä hänen kanssaan on ihan erilaista, kuin kevättalvella 2014 Ruun kanssa.

vauva

 

Ensinnäkin Remu oli erilainen jo masussa. Ruu oli masussa niin rauhallinen eläjä, että sain harmaita hiuksia kun huolestutti, ettei vauva liiku tarpeeksi. Remu taas liikkui melkein päivittäin niin paljon, että ei tarvinnut liikkeitä kuulostella :)

Nukkuminen


Tämä on tällä hetkellä suurin ero. Ruu ei viihtynyt kuin sylissä. Hän vihasi vaunuja, sittereitä ja kaukaloa. Muistan, kun ehdin juuri ja juuri tehdä itselleni hätäisen voileivän, kun Ruu jo huomasi äidin hävinneen viereltään ja alkoi kitisemään. Ja yritinkin kyllä kovasti saada hänet tottumaan yksin nukkumiseen. En tietenkään huudattamalla, mutta toistoilla. Ei auttanut. Manduca olikin paljon käytössä ihan sisälläkin, jotta kantelu helpottui.

Remu taas nukkuu sitterissä ja kaukalossa tuntikausia. Hän ei välitä, vaikka hänet siirrettäisiin paikasta toiseen, hän nukkuu vaan. Päivällä hän saattaa nukkua 3 tuntia, ottaa maitohuikan ja nukkuu vielä pari tuntia.

Remu nukahtaa itsekseen melko helposti. Ruu ei nukahtanut koskaan :D

Onhan tämä iso helpotus, koska arki taaperon ja vauvan kanssa on varmaan helpompaa näin. Ollaan saatu vielä toistaiseksi touhuta aika paljonkin Ruun kanssa kahdestaan. Ruun aikaan minulla oli nyt ensimmäinen rintatulehdus päällä, toivottavasti nyt säästyisin niiltä.

Yhteneväisyyksiäkin on; molemmat ovat kasvaneet samaan, reippaaseen tahtiin ja molemmat kärsivät näihin aikoihin vatsavaivoista. Remulla taitaa olla nyt tiheän imun kausi menossa, herätys on ollut viime öinä parin tunnin välein.

Onko teillä millaiset kokemukset eroista vauvavuosina? 

Mielenkiinnolla odotan, millainen persoona Remusta kehittyy! :)

 

fb_kuva-4

 

3 kommenttia

  1. Meillä oli ihan samanlaiset erot, mutta toisinpäin, esikoinen oli vähän helpompi tapaus ja nuorempi sitten hyvin suuri tarpeinen! Ei mikään kiva yhtälö vajaan puolentoista vuoden ikäerolla!? En suoraansanottuna muista juuri mitään ensimmäisestä puolesta vuodesta!? Olet onnekas kun teillä on niinpäin mennyt!☺️??

    VastaaPoista
  2. Meillä esikoinen oli rauhallinen ja supernukkuja, ihanan helppo esikoisvauva. Nyt isompanakin on tosi harkitseva nuori mies.Kakkonen täydellinen vastakohta, joka nukkui täyden yön vasta parivuotiaana. Hän on luonteeltaan vilkkaampi mutta kuitenkin herkkä poika. Kolmonen on kahden vanhemman sekoitus. Hän on aurinkoinen, energinen lapsi, joka nukkuu kuin unelma ja syö kaiken mitä eteen laittaa ☺. Luonnetta tytöltä kuitenkin löytyy jo nyt 1 v 9 kk iässä, joten murkkuikää odotellessa... ?

    VastaaPoista
  3. Meil on näiden kaa ihan samal taval ku sulla Miia. Meil tosin ei nyt oo edes vatsavaivoja tullu poitsulle niin tytölle oli pahimmat 3-5vkoisena ja kesti 8 vkoon asti jollai tasol.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit