Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pari ideaa lelusäilytykseen!

Yhteistyössä Kiddex


 

Minä tykkään, että lastenhuoneesta löytyy erityyppisiä ratkaisuja lelujen ja kirjojen säilytykseen. Meiltä löytyy pehmoleluja takkapuille tarkoitetusta metallisesta korista, ja iltasatuna luettavia kirjoja kaislakorissa.

Uusimpana tulokkaana lelusäilytykseen ollaan saatu tämä Play & Go - säkki, jossa meillä säilytetään nykyään legot.Säkin ideana on, että se toimii avattuna leikkien alustana ja kun leikit lopetetaan, säkki vaan vedetään reunoilta kiinni ja lelut saa helposti siivottua.

Meillä tämä ei ehkä ole ihan niin iisisti toiminut, koska Ruu heittelee legoja ympäriinsä kun penkoo jotain tiettyä osaa esiin. Siivoamista Play & Go on kyllä helpottanut siinä mielessä, että sinne on kivempi hänen mielestään kerätä legot, kuin entiseen legokoriin.

Säkin saa nostettua roikkumaan seinälle, tai vaikka kaappiin jos lattialta alkaa huoneessa pinta-ala loppumaan kesken.

Säkki on mukavan kokoinen, koska sinne mahtuu helposti myös nuo isot legoalustat piiloon.Ja onhan toi Flamingo-kuosi ihan hirmu kauniskin!

Kaikki Play & Go  kuosit löydät täältä linkin takaa :)

Seuratkaa ihmeessä instaani, koska siellähän käydään myös näitä vinkkejä ensin läpi, samoin kun muitakin keskusteluja - nyt viimeisimmät hyvät keskustelut oli vauvojen ja lasten allergioista!
 

Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit