Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Remun eka hiustenleikkuu (äitin DIY-kokeilu)

Remun hiukset on kasvaneet jo aika vallattomiksi. Olen koko ajan tiennyt, etten halua leikata niitä ihan lyhyeen malliin, vaan pituutta saa jollain tapaa jäädä.

Poikavauva hiustyyli

 

Lopulta päädyin ajatukseen, että haluaisin hänelle sellaisen mikä 90-luvulla oli muotia: keskellä jakaus ja pitkät sivut ja lyhyt takaa :D Siis sellainen peruspotta! :D

Mutta Remun hiukset tekevät tietysti mitä haluavat, ja jakaus ei oikein keskellä vielä pysy. Ehkä sitten, kun hius on vahvempaa ja tasaisesti pidempää päältä?

Niinpä päädyin kokeilemaan tällaista ratkaisua: vedin koneen kanssa sivuilta pisimmät haivenet parin sentin pituuteen (koneessa oli paikallaan sellainen muotoileva juttu, joka estää leikkaamasta niitä liian lyhyeksi) ja vetelin sitten vaan vapaalla kädellä niitä tuolta sivuilta ja takaa.

Hiukset ei ole sivuilta ihan tyngät, ne vaan näyttää tuossa kuvalta että olis melkein kaljut sivut, kun hius on niin vaaleaa tuolla alla. Remustakin tulee blondi pikkuhiljaa.

Meidän hiustenleikkuu kone on joku ihan parikymppiä Prismassa aikanaan maksanut vehje, ja oon leikannut sillä Jussinkin hiukset jo vuosia. Säästö se on pienikin säästö :D

Jos kuvat ei näy, niin ne on instastani eli täältä voi käydä katsomassa!

 Tuli ihan kivat, ja ainakin vähän siistimpi kuin tuo tukka aiemmin oli :) Ja ei tule ihan niin helposti kuuma, kun hiukset ovat vähän kevyemmät. Mutta pituutta jäi vielä kivasti. Tällä mennään nyt vähän aikaa.

Kävin muuten ostamassa Remulle vaatteet 1-vuotiskuviin, ja niitä pitäis kohta alkaa ottamaan! Ja synttäreitä pitäisi alkaa suunnitella pikkuhiljaa. Tykkään järjestellä juhlia, ja teiltä sainkin kivan idean tuolta aikaisemmasta postauksesta.

Katsotaan vielä miten saan sen toteutettua :)
 

1 kommentti

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit