Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vahva suositus: Puuhamaa!

Yhteistyössä Puuhamaa

Meillä on täällä vietetty pari viikkoa perheen isän kesälomaa, ja ollaan ehditty tehdä jo muutama reissukin. Ensimmäinen niistä tehtiin kotimaan kohteeseen, legendaariseen Puuhamaahan :)Me käytiin Puuhamaassa ensimmäisen kerran 2 kesää sitten. Ruu oli tuolloin 1,5 vuotias ja aika varovainen menijä. Meillä oli silloinkin kiva päivä, mutta nyt nyt 3,5 vuotiaana hän sai tietnkin paljon enemmän irti :)

 Olimme liikkeellä ystäväperheen kanssa. Minä olin pääasiassa Remun kanssa laitteiden ulkopuolella ja Ruu meni vempaimiin isänsä tai kaverin kanssa. Ja nautti niin paljon!

"Minä haluan hurjiin laitteisiin! Isoimpaan liukumäkeen!" Ruustakin kuoriutui tuolla oikea hurjapää joka pyysi aina uudestaan huimiin laitteisiin :)Remukin pääsi mukaan kanssani muutamiin: mm. uusi maailmanpyörä käytiin testaamassa yhdessä, ja minä taisin pelätä eniten!

Lisäksi kävin Remun kanssa karusellissa. Ja tietysti hän tykkäsi kun sai viipeltää ympäriinsä uusissa mielenkiintoisissa paikoissa. Vauva sylissä saa kyllä mennä useisiin laitteisiin, joten ei tarvitse jäädä odottelemaan jos vaan itse haluaa mennä :)Ruun lemppareita olivat jättimäinen vesiliukumäki ja viikinkivene.Me tehtiin täältä Turun suunnasta päiväseltään retki tuonne, eli lähdettiin Remun aamupäiväunien aikaan ajelemaan ja illaksi tultiin kotiin.

Liikkeellä oltiin taas Tula + matkarattaat yhdistelmällä, ja kesken päivän Ruukin otti pienet unet Tulassa. Jostain syystä hän tulee mielellään ottamaan väsyneenä levon repussa, mutta ei myönny rattaisiin lepäämään :)Onneksi lasten iloa ei kylmät tai sateiset päivät hidasta. Tuokin päivä oli aamusta tosi viileä, mutta puettiin vaan enemmän vaatetta alkuun päälle. Kun aurinko alkoi iltapäivällä paistaa, heitettiin haalari kärryjen alaosaan :)Koska päivä oli melko viileä, meillä jäi vesipuisto testaamatta, mutta ehdottomasti menemme ensi kesänä sinnekin.

Silloin Remukin on jo melkein 2 vuotta ja osaa jo kävellä altaissa, ettei koko ajan tarvitse pitää sylissä :)Maailmanpyörästä näki hienosti koko alueen :)Suosittelen ehdottomasti varaamaan koko päivän tuonne! Puuhamaassa on grillipaikkoja, joissa voi paistaa vaikka omia makkaroita, tai sitten käydä syömässä paikan omissa ravintoloissa :)

Kiitos matkaseuralle! Oli tosi kiva päivä teidän kanssanne :)

2 kommenttia

  1. Mitkä matkarattaat teillä on? Voisitko tehdä esittelyä niistä? :)

    VastaaPoista
  2. Ne on Cybex Balios nimiset. Ne ostin että saan kaukalon kiinni rattaisiin, ja oon ollut tosi tyytyväinen että hankittiin vihdoin sellainen ratkaisu johon kaukalo menee. Remu istuu nimittäin yhä kaukalossa autossa, kun hän on niin pikkuinen että kaukalo käy ihan hyvin :D

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit