Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Meillä sovitellaan jo toppapukuja!

Yhteistyössä Travalle

Onpa lämmin syksy! :) Ulkona pärjää vielä hienosti vaikka paitasillaan, mutta toppapukujen kauppa käy jo kuumana. Niinpä täälläkin on nyt tehty toppapukusovituksia.Me kokeiltiin viime talvena ekan kerran Travallen tuotteita unipussin muodossa, ja koska se oli niin mainio, halusin kokeilla heidän toppahaalareitakin.

Koon valinta


Toppapuvun koon valinta on helppoa, Travallen sivuilta löytyy kunkin mallin kohdalta linkki "tarkasta tästä oikea koko".

Toppapuvun kanssa pitää pystyä peuhaamaan, nilkat ja ranteet eivät saa vilkkua vaikka tekisi lumienkeleitä. Allekin pitäisi mahtua kerros vaatteita, tai ehkä kaksikin kerrosta, jos on oikein kovat pakkaset.

Toppahaalari ei kuitenkaan saa olla liian iso, koska silloin se jo hankaloittaa liikkumista.

Remu on nyt vajaa 74 senttiä pitkä ja Travallen koko 74 on olkapäältä lahkeen suuhun 70 senttiä. Se vaikuttaisi aika sopivalta Remun päälle, niin että kasvuvaraakin vähän on.

Travallen kokotaulukon löydät täältä.


Ominaisuudet


Travallen puvuista löytyy hyvät heijastimet, sisältä vyötäröltä kiristys jolla voi parantaa istuvuutta sekä tykkään tuosta pehmeästä fleecestä joka tulee leukaa ja hihansuita vasten.

Lisäksi huppu irtoaa, joka lisää turvallisuutta.Vesipilari on Ruun haalarissa >10 000 mm ja Remulla olevassa Pienten Remu-haalarissa >8000 mm.

Molemmissa haalarimalleissa on housuosan haara- ja sivusaumat teipattu, ja kulutukselle arat sisäsaumat poistettu.


Turvallisuus


Arvostan tuotteiden Ökö -Tex standardin mukaisia materiaaleja, joka takaa tuotteiden haitta-aineettomuuden.

Painonapit sekä metalliosat ovat nikkelivapaita.

Asusteet


Näissä asusteissa on lämmin teddykarva, ja rukkasissa vesipilari >10 000 mm.

Lisäksi tärkeää on se, että ne saa pestä 40 asteessa sekä kuivata miedolla lämmöllä myös kuivurissa. Eiköhän näillä pärjätä :) 

Onko teillä ollut Travallea? Mitä olette tykänneet?

Travallen Facebook-sivuilla nyt käynnissä kilpailu, jossa voi voittaa suosikkisi heidän toppahaalarivalikoimastaan! Käykää ihmeessä osallistumassa :)
 

 

 

4 kommenttia

 1. Mulla meni ihan vati travallen kanssa. Nettisivuilla ei lue esim. Vkhanskojen kohdalla kuin vedenpitävä kangas, mutta ei mitään teippausasiasta tai siitä että ko tuo ei ole vedenpitävä. En tykkää, että tarvii olla salapoliisi näitä selvittääkseen. Voisivat reilusti kirjoittaa tuoteselosteeseen että tämä tuote ei ole vedenpitävä! Mä en ainakaan ollut perehtynyt näihin hiton vedenpitävä kangas/teipatut saumat juttuihin yhtään ja koin että niiden nettisivuilla on tarkoituksella harhaanjohtavasti ilmoitettu asioita. En siis enää tahdo heiltä tilata. Ja tuotekin oli ihan susi. Ekan käyttökerran jälkeen vauvan tossuista aukesi kärjestä saumat! Ja tilasin näitä kahdet ja molemmissa sama homma. En jaksanut alkaa reklamoida, kun hinta oli niin alhainen (4€),mutta näinhän se tienaus sujuu kun muutamat muutkaan ei reklamoi.. Plus asiakaspalvelun ylimielinen palaute antamaani palautteeseen oli viimeinen niitti. Iso ei kiitos siihen suuntaan siis. Reimalla ei kummasti ole näitä ongelmia ilmennyt..

  VastaaPoista
 2. Kiva kun joku arvostaa näitä edullisemmankin hintaluokan haalareita! Minä tykkään Remu-merkistä haalareina kovastikin. Omalla 1v:lläni kaksi syyshaalaria, joista toinen Remu. Ja seuraavaa kokoakin jemmassa valmiina :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin tsekkasin jo toppapukuja kaupunkireissulla eilen. Meillä on ollut tätä asti ylsi Ticketin haalari vauva-aikana ja sen jälkeen kaikki Reiman haalareita, kaksi toppaa ja yksi välikausihaalari. Tykkään valita meidän villivintiö pojalle käytännöllisen, kestävän ja kivalla värillä/kuosilla olevia ulkovaatteita. Löysin tulevaksi talveksi (taas) Reimalta ihanan kettukuvioisen sinisävyisen haalarin meidän 2-vuotiaalle. Asusteet pitää myös uusia vielä, villaa välikerrastoksi, hattua ja hanskaa ym. Ei mun mielestä yhtään liian aikaista hankkia talvivaatetta :D

  VastaaPoista
 4. Apua, voi ei. Tosi ikävä kuulla :( Meillä on tähän asti toiminut hyvin.. siis mitä on ennen ollut. Asiakaspalvelun toimivuus on kyllä ihan älyttömän tärkeää, kullanarvoista. Kallein asiakas on nimittäin se huonoa palvelua saanut asiakas :(

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit