Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Stonz - ensikengät testissä

Yhteistyössä Kiddex

Remu pääsi Stonz- testiryhmään, ja niinpä meille lähetettiin kolme paria erilaisia Stonz-tuotteita Remun tarpeisiin syksyä ja talvea varten. Tässä ensimmäisenä esittelen teille Stonz Booties - ensikengät.


Lapsen ensimmäiset kengät


Stonzit ovat saaneet puoltavan lausunnon Suomen neuvolalehdeltä lapsen ensikengiksi. Niiden istuvuus varmistetaan 2 kiinnikkeellä.Stonzeista löytyy liukumaton pohja sekä veden ja tuulenkestävä päällinen. Niinpä ne käyvät välikauteen hyvin, ja kun kelit muuttuvat kylmemmiksi, sisään voi lisätä Bootie Linerz - vuoren.

Remu on aiemmin käyttänyt perinteisiä tennareita, mutta tottui näihin nopeaan, ja nyt ne ovatkin meidän ykkösvalinta pihatouhuihin.

Stonzeissa on helppo kontata tarpeen tullen, kiristyksen ansiosta niistä ei mene hiekka sisään ja sukat ovat aina olleet käytön jälkeen kuivat.

Tykkään siitä, että niissä touhuaminen näyttää olevan vaivatonta ja kenkä ei ota kiinni vaikka Remu kiipeilee hiekkiksellä edestakaisin.

Stonz-kokemuksia

Kengät on helppo putsata käytön jälkeen huuhtelemalla hanan alla, tai pestä tarvittaessa pesukoneessa. 

Arvon blogin Facebookissa yhden parin Stonz Booties tossuja! Käy jättämässä sinne kommentti, minkä värisen parin ottaisit voittaessasi. Valikoima löytyy täältä.Suoritan arvonnan 26.9. ja ilmoitan voittajan Facebookissa tämän postauksen linkin alla, linkittäen voittajan nimen kommenttiin! :)

Stonz-jälleenmyyjät löydät täältä!

9 kommenttia

 1. Mitä kokoa Remun tossut on?
  Mikä kengännumero on nyt käytössä?

  VastaaPoista
 2. Kälyn lapset käyttivät Stonzeja pieninä ja hän silloin sanoi että ilmeisesti päiväkodissa oli hieman ihmetelty näitä kenkiä. En tiedä sitten oliko se hänen vain sellainen ajatus että mitähän ne nyt siellä päiväkodissakin ajattelee kun lapsella ei ole kunnon kenkiä vai olivatko oikeasti sitä mieltä päiväkodissa että eihän nuo ole mitkään kunnon kengät. Ja olen sitä miettinyt jälkeenpäin että miksi he noin olisivat ajatelleet. Pitääkö heidän mielestään lapsena jo oppia lapsen jalan kenkään, että se kehittyy väärin tai jotain. En yhtään tiedä. Mutta minustahan noissa kengissä ei ole mitään vikaa, hyvät kengät! En osallistu kuitenkaan tällä kertaa arvontaan. :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti se kommenttini tuli perille. :) Kun ei näy vielä tässä. Mutta on mukava lukea kyllä muidenkin kokemuksia ko. kengistä.

  VastaaPoista
 4. Black plus Stonz booties!?? Nää näyttää kyllä hyviltä jalassa!

  VastaaPoista
 5. Mustat olisivat ihanat pojalle :)

  VastaaPoista
 6. Mustat tai pinkit olisi ihanat meidän tytölle

  VastaaPoista
 7. Nyt pitää palata tähän huomenna! Tarkistan koon :)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit