Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

4400 kcal, 264 g rasvaa ja 147 sokeripalaa viikossa. Suklaasta.

4 levyä Fazerin suklaata viikossa.

Se tekee  4400 kcal

rasvaa 264 grammaa

384 g sokeria (147 sokeripalaa ! ! ! ) 

Ja kaikki tämä viikossa.

Sen verran olen syönyt suklaata viime kuukausina. Itseasiassa varmaan vuoden jo.

Miettikää vuositasolla, miten paljon olen syönyt suklaata.Saatan syödä levyn suklaata puolessa tunnissa, samalla kun teen töitä koneella. Ihan ällöttävää oikeasti, miten kamalia määriä sitä voi tunkea itseensä sokeria ja rasvaa suklaan varjolla.

Mulla ei ole (mielestäni) ollut mitään tarpeeksi hyvää syytä saada tuota suklaan syöntiä loppumaan, kun imetys on pitänyt kulutuksen tason korkealla. En ole saanut kerättyä motivaatiota suklaasta eroonpääsemiseen.

Mutta olen toki alkanut miettimään, että mitä tämä mahtaa tehdä terveydelleni.

Vaikka se ei välttämättä ulospäin näy, niin onhan mahdollista että sisäelinteni ympärillä kertyy rasvaa, saan rasvamaksan tai syön itseni hitaasti sairaaksi.

Nyt olen koettanut pari viikkoa tsempata, ja jättää suklaan syönnin vähemmälle.

Olen onnistunut jo melkein kokonaan jättämään sen viikonlopuille, ja näin ollen määrätkin ovat tietenkin pienentyneet. Olen antanut itselleni luvan syödä esim pullaa viikolla kahvin kanssa, pääasia olisi että pääsisin tuosta suklaakoukusta. Se on ehdottomasti pahin koukku minulle.

Onks muita pahasti suklaaseen koukuttuneita?

 

 

9 kommenttia

 1. Oi kyllä..suklaa vaa on niin ihanaa.. Mulla menee yleensä levy viikossa tai muutama suklaapatukka viikossa.

  VastaaPoista
 2. Hui kuulostaa kyllä hurjalta määrältä noin ajateltuna :D Mutta onhan se suklaa vaan hyvää.... Eikös sinulla ollut viime vuonna (?) se sokeriton marraskuu, tai joku herkuton kuukausi ainakin, josta teit tännekin väliaikapostauksia? Oletko ajatellut semmoista kokeilla uudestaan/mitä ajatuksia nyt suklaansyönti herättää kun syöt monta levyä viikossa ja ajattelet mitä tuloksia sait kun et syönyt herkkuja?

  Itse en ole suklaaseen koukuttunut vaan yleisesti makeaan, nyt pyrkinyt juurikin tuohon, että vain vklp ja silloinkin mielellään vain yhtenä päivänä. Esim. eilen tein sitten vispipuuroa kun teki mieli "jotain hyvää" ja siihen ripsauttaa vähän sokeria päälle :D Ajatuksena kuulostaa ainakin terveellisemmältä kuin puhdas karkkipussi tms :'D

  VastaaPoista
 3. Mulla oli sama kakkosen syntymän jälkeen, 3 levyä viikossa oli ihan normaalia. Nyt kolmatta imettäessä meni ekat viikot ilman yllättävän helpolla, nyt taas huomaa et alkaa lipsua.. Syytän tätä ainaista pimeyttä ja väsymystä.

  VastaaPoista
 4. Bingo! Täällä bingo! ? olen ihan samanlainen! Tosin joskus saatan syödä aamu ja iltapalaks levyllisen suklaata.. olen koittanut jo hetken päästä eroon tästä mutta ei ainakaan vielä ole onnistunut.. se imetys kun on niin hyvä ”tekosyy” ???
  T: suklaaholik

  VastaaPoista
 5. Voisi olla hyvin mun kirjoittama teksti! Täällä menee se 4-6 levyä viikossa. Nyt varsinkin kun ne fazerin joulusuklaalevyt tuli! Aina Netflixiä katsellessa levyllinen katoaa alta aika yksikön.

  Mut hei, tosi hienoa, että oot saanut vähennettyä! :)
  Pitäisi itsekkin löytää jostain motivaatio siihen.

  VastaaPoista
 6. Täällä! Ihan kauhee suklaahirmu täälläkin :D olen päättänyt että ensi viikosta alkaen skarppaan kunnolla, niin ruuan, herkkuja ja etenkin suklaan kun treenaamisen kanssa ja kesä 2018, täältä tullaan!!

  VastaaPoista
 7. Täällä yksi holisti ilmoittautuu. Olen pyöritellyt noita lukuja mielessäni, mutta kun joku (siis sinä, enhän minä ole niiiin pitkälle päässyt!) kirjoittaa luvut noin auki ja mustaa valkoiselle, niin hätkähdyttäväthän ne! Jos tämän tulevan joulun ajan vielä perseilisi ja sitten uuden vuoden koittaessa, tervetuloa uusi elämä!

  VastaaPoista
 8. Onpa tuttu ongelma! Olin suklaakoukussa, juurikin esikon imetysaikana, mutta oma kroppani sanoi sopimuksen irti. Aloin saada niin massiivisia ientulehduksia, että oli pakko vaan lopettaa. Ja sitten tietyn ajan jälkeen sitä ei kaivannutkaan. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 9. :D:D ihana kommentti! siis todellakin imetys on erittäin hyvä tekosyy :D

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit