Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ei kahta viivaa

Ajattelin vain väliaikatietoa kertoa, välillä kun multa tätä kysellään. Eli en ole raskaana :)

Viime viikolla, kun instassa laitoin videon, jossa Ruu tökki mua masuun porkkanalla jotta sieltä tulisi pikkusisko, hän vain hassutteli.

Hän kysyi minulta, saako pikkusiskon äitin mahasta ja minä sanoin ettei siellä ole. Hän sanoi, että onpas, sen pitää tulla pois sieltä. Kysyin, että millä sellainen saadaan, niin Ruu vastasi että houkutellaan porkkanalla :D Hän ryntäsi hakemaan porkkanan ja alkoi kutsumaan pikkusiskoa masusta ulos. Mun mielestä se oli tietenkin niin koomista, että siksi kuvasin videopätkän.

Kahta viivaa ei ole vielä tikussa näkynyt. Ei ovulaation merkiksikään, seuraan siis sitä tietysti siltä varalta, että kierto olisi alkanut ilman vuotoa :)

Mutta nyt olen lykännyt ajatuksen imetyksen lopettamisesta myöhemmäksi. Jos joku muistaa, niin koetin lopettaa imetystä tuossa 1 kk sitten, mutta se yritys meni ihan reisille. Nyt päätin, että imetän vielä ainakin vuoden loppuun, koska imetys on aika kätevä matkaeväs Remulle, kun lähdemme reissuun kuukauden päästä. Ehkä sitten uuden vuoden vaihtumisesta inspiroituneena saan uutta potkua siihen hommaan :D

Kuva päivältä tänään. Remua siedätettiin lumisiin olosuhteisiin, tänään hän istui pulkassa ihan kiltisti mutta ei tykännyt seisoa maassa eikä kävellä.Nyt toivotan hyvää viikonloppua teille. Meillä on huomenna yhdet lastensynttärit ja sunnuntaina minulla työpäivä.

Onko teillä Halloween- juttuja tiedossa? Meidän lapset juhlii ensi viikolla :)

 

 

1 kommentti

  1. Kuvittelin et meidän lumiukko on iso mut ei se olekaan tuohon verrattuna ? "lopetan imetyksen sitte 1v" sanoin mieki mut en oo vielä jaksanu yrittää vieroitusta ?

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit