Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Innoissaan alkavasta talvesta!

Yhteistyössä Jollyroom

En varmaan ole ihan ainoa, joka on innoissaan näistä meille rantautuneista pienistä pakkasista? :)

On niin kivaa vaihtelua, että maa on pikkuisen kuurassa ja aurinko paistaa!Ihana piristävä pakkasilma piristää mieltä ja pihalla ulkoilu on mukavaa, kun vaatteet ei mene niin nopeasti kuraan :)

Remu ja Ruu saivat tänään talvihaalarit niskaan ja vietettiin päivää omalla pihalla. Meillä ei ole lähimailla leikkikenttiä joten aktiviteetteja etsitään yleensä oman pihan alueelta. Emme välttämättä poistu lasten kanssa pariin päivään kotoa lainkaan, ja happihyppely on tärkeä myös oman jaksamiseni kannalta - kun päivät on aika pitkiä näin kolmistaa keskellä metsää :)

Ruun ihan upea, kaunis Didriksons Migisi Haalari on Jollyroomilta. Aivan upea tuo väri, olen niin rakastunut!

Palkittu haalari on varustettu Extend Size- järjestelmällä, joka mahdollistaa hihojen ja lahkeiden pidentämisen yhden koon verran!

Kaikki saumat on teipattu, polvissa vahvistukset ja materiaali on hengittävää.Jalassa molemmilla lapsilla Superfitin talvikengät. Remulle valitsin sinisen ja mustan yhdistelmän, ja Ruulle pinkkiä ja mustaa.

Nämä Superfitin kengät ovat testivoittajat, ja kenkien vuori on hengittävää ja vedenpitävää GORE-TEX- kangasta.

Remun kenkien pohjasta näkee, miten hyvä kuviointi sieltä löytyy, joten kengät varmasti pitävät hyvin talvella, jos päästään nauttimaan lumihangista :) Kenkien alta löytyy tila jalkalenkeille.Remun haalari on tämä Didriksons Migisi Navy. Huppu on irroitettava, kuten Ruunkin haalarissa ja vesipilariarvo 5000 mm.

Haalarista löytyy runsaasti heijastimia; hupussa, selässä, hihoissa ja lahkeissa. Tässäkin haalarissa Extend Size- järjestelmä. Remu on 74 cm pitkä ja hänellä päällään koko 80 cm.Jussi kertoi juuri minulle, että lähistöllä sataa jo lunta :) Toivottavasti aamulla meilläkin on valkea maa! :)

Muita innoissaan talvesta?

 

2 kommenttia

  1. Moikka! Kivat haalarit! Kokoa mietin tytön haalaria tilatessa, minkäpituinen Ruu on ja mikä koko hänen haalarissaan? Kiitti jos vastaat=) Päivi

    VastaaPoista
  2. Ruu on noin 100 ja haalari on 100 :) Ja reilu on haalarin koko :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit