Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jokaisen pikkutytön unelma

Yhteistyössä Jollyroom

Ruu sai muutama viikko sitten hurmaavan Lundby-nukkekodin.

Arvatkaa, mitä tekee mieleni ensimmäisenä kertoa siitä? No se, että on aivan ihanaa, kun lapseni on ollut niin uppoutunut omiin leikkeihinsä :'D

Jokainen lasten kanssa päivät kotona viettävä vanhempi varmaan ymmärtää hyvin, mitä tarkoitan. On oikeasti tosi kivaa, kun välillä lasta ei näy pitkään aikaan, vaan hän höpöttelee itsekseen omiin juttuihinsa keskittyen.

Miten ihastuttava Lundby- nukkekoti kaikkien pienien tarvikkeidensa kera onkaan? Ruulta löytyy mm. tämä Puutarha, jonka avulla nukkekodin leikit levittäytyvät pihallekin.

Jokaiseen huoneeseen löytyy valinnanvaraa, lisätarvikkeita ja hurmaavia yksityiskohtia.

Meidän nukkekotiin on rakennettu lisätilaa alakerran avulla, ja huoneiksi ollaan valittu lastenhuone, kaksi kylpyhuonetta, makuuhuone, olohuone ja keittiö.

Pihalla oleskelee pieni kissaperhe ja kuten kuvista näkee, jokaiseen huoneeseen saa halutessaan valaistuksen!Uunissa palaa valo ja takkaan tulee kodikkuutta tuova liekki :) Valaistusta voi säädellä halutessaan kaukosäätimen avulla.Eihän Ruu vielä alle 4-vuotiaana osaa pitää tuota aina järjestyksessä, mutta siinä hommassa minä mielelläni autan. On tosi kiva keskittyneesti asetella kaikki paikoilleen ja Ruu leikkii nukkekodillaan erityisen paljon silloin, kun se on viimeisen päälle laitettu :)Lundby- nukkekoti ja kalusteet ovat mittakaavassa 1:18 ja tämä uusi versio on tapetoitu Sandbergin tapeteilla. Remu ei näillä vielä saa leikkiä, mutta kyllä häntäkin jo kovasti kiinnostaa :D

Onko Lundby teille omasta lapsuudesta tuttu?Ruun lemppari on kuulemma keittiö :)

 

 

 

3 kommenttia

 1. Oi että miten täydellinen! On kyllä todellakin niin pikkutytön unelma tuollainen :) Minulle on lundby on omasta lapsuudesta tuttu, meillä oli vain se talo ja sit muiden merkkien huonekaluja ja osa itse tehtyjä.

  VastaaPoista
 2. On tuttu! Omani on ihan samannäköinen, (tai siis tapetit ja kaikki tietysti erit) mutta se onkin hankittu 30 vuotta sitten. Omassani on vielä neljäs kerros alimmaisena.

  Kyllä sillä onkin leikitty ja leikitään edelleenkin, mutta todella varovasti. Kaikki vieraat eivät siihen saaneetkaan koskea, koska se oli oma aarteeni :)

  VastaaPoista
 3. Nyt on kyllä herkulliset tapetit tässä versiossa! Pitänee ehkä ostaa äidillekin oma nukkekoti. :)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit