Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mitä tehtiin, kun saatiin pari tuntia lapsivapaata?

Viimeiset puoli vuotta on pääasiassa menty niin, että kun Jussi tulee töistä, niin minä menen töiden pariin ja teen töitä kunnes on aika laittaa lapset nukkumaan. Tämän vuoksi meidän kotona on alkanut näyttämään siltä, että kaikki on vähän rempallaan.

Aikaa ei ole ollut tehdä sellaisia asioita, joihin pitäisi pystyä paneutumaan rauhassa tunti (tai pari,) ilman lapsia.

No eilen saatiin olla pari tuntia ihan rauhassa ja touhuta mitä halutaan. Joten mitä silloin tehtäisiin? Mietittiin leffaan menoa, tai vaikka koirien kanssa metsään lenkille lähtemistä.

Mutta voiton vei ehdottomasti AUTON SIIVOAMINEN, pihan laittaminen talvikuntoon ja autotallin rakentaminen :D Aika ihanaa, vai mitä?

Kukapa ei haaveilisi siitä, että saisi keskittyä rauhassa puunaamaan? :) Ihanan rentouttavaa, kun ei tarvitse käyttää aivoja, eikä kukaan pyydä hetkeen mitään, eikä kukaan roiku jalassa!

Siellä minä naama punaisena hinkkasin, imuroin ja raivasin keskittyneenä, melkein pilkkopimeässä jo, koska oli ilta.Ja meidän auto oli ihan jäätävässä kunnossa. Kannoin sieltä kaupan muovikassin verran pois roskia ja toisen kassillisen pois kaikkea mikä ei ole roskaa; leluja, vaihtovaatteita, muutama vesipullo. Lisäksi tahroja siellä täällä ja kaamea kasa hiekkaa auton lattioilla.

Olen joskus lapsettomana aikanaan nähnyt vastaavassa kunnossa olevia autoja ja ihmettelin silloin, miten voi auto olla tuossa kunnossa. Nyt taas tajuan paremmin.. Ei se vaadi sitä että ihminen olisi älytön sikapossu, vaan jos aika on kortilla, niin joskus siivoaminen jää odottamaan parempaa hetkeä.

Niin, auton puunaamisen jälkeen kannoin terassikalusteita suojaan terassilta talveksi ja mieheni laittoi autotallin oviin karmilistoja. Ei me paljon muuta sitten ehdittykään :)Kuvituksena matkakuvia, koska auton siivoamisesta en ottanut kuvia :D Ja koska matkakuume! Kuukauden päästä lennetään Los Angelesiin :)

Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit