Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 viikon päästä Los Angelesiin - olisi kiva kuulla matkakokemuksia!

3 viikon päästä matkataan koko perheen voimin Los Angelesiin.

Vuosi sitten vannoin, että en enää koskaan lähde jenkkeihin lasten kanssa (lentokentällä perille päästessä oli niin hirveää) mutta näin se mieli muuttuu.

Ehkä sillä oli vaikutusta, kun kuulin että sellainen meininki kentällä ei tosiaankaan ole normaalia, vaan me jouduimme johonkin erityiseen tilanteeseen. Toivotaan, että tällä kertaa kaikki sujuisi hyvin :)Jokatapauksessa: olisi siis kiva kuulla pienten lasten kanssa matkustaneiden vinkkejä tuolta. Aiomme jälleen mennä Disneylle pariksi päiväksi, mutta mitä muuta? :)

Tein tutkimuksia Googlen parissa ennen majoitusten varaamista, ja siksi yövymme ensin useamman yön Santa Monicassa (käsitin että olisi hyvä aluetta lasten kanssa) ja loput Anaheimissa, eli ne jotka olemme Disneyssä ja käymme katsomassa NHL-peliä.

Lämpötilat Los Angelesissa pitäisi tuolloin joulukuun alussa olla +20 asteen paikkeilla, eli mikään helteinen lomasta ei tule, eikä tarvitsekaan :) On kiva, kun ei tarvitse koko ajan stressata paahtavan auringon kanssa ja lapsilla on mukava olla pitkissäkin hihoissa.

Emme ottaneet taaskaan lennolta aterioita, koska ne maksavat noin 30 e/ kpl. Lennämme ensin aamulla Lontooseen ja siellä olemme 3 tuntia kentällä, joten luultavasti syömme lämpimän aterian siellä. Siitä 11 tuntia lentoa Losiin! Kieltämättä vähän kauhistuttaa etukäteen, miten mahtaa Remu viihtyä? Hänestä on muodostunut aikamoinen kiukkupylly ja temperamenttinen tapaus.

Vuokraamme auton kentältä koko lomamme ajaksi. Se taitaa olla melkein välttämätöntä, jos meinaa tuolla lomailla lasten kanssa. Tai ainakin helpottaa asioita huomattavasti.Hotelleja oli tosi vaikea valita.

Majoitumme Santa Monicassa DoubleTree By Hilton -hotellissa, joka oli saanut erinomaisia arvosteluja Tripadvisorissa. Hyvä aamiainen ja uima-altaat olisi plussaa, mutta tuijotimme myös mm.parkkimaksuja ja muita ylimääräisiä kuluja, joita huoneen hintaan saattaa tulla. Niiden selvittelyssä oli oma hommansa!

Anaheimissa oli muuten tosi paljon edullisempaa, kuin Santa Monicassa. Siellä yövymme Hilton Anaheimissa.  Halusimme lyhyehkön matkan Disneylle. Disneyn omissa hotelleissa olisi tietenkin lyhyt matka, mutta niissä oli myös disneylisää hinnoissa :)

Los Angeles lasten kanssa

Voi kun Remu oli pikkuruinen tuolloin reissun aikana, vasta 3 kk :) Nyt voi olla vähän erilainen meno Disneyn puistoissa tällä jätkällä :)

Eli, jos ootte käyneet vuoden ikäisen kanssa pitkällä lennolla tai muuten kokemuksia Losista lasten kanssa niin kiitos paljon vinkeistä! Uskon, että niitä lukee moni muukin kuin minä :)

3 kommenttia

 1. Me olimme 2,5 viikkoa Laguna Beachin alueella ja lähimailla lokakuun alussa. Matkassa 6aikuista ja 1neiti 1v3kk.
  Lensimme Tukholman kautta Losiin. Vaihdot ovat kiireisiä, vaikka aikaa olisi "ruhtinaalliset" kolme tuntia. Portilta voi olla matkaa toiselle, Jenkkeihin lentävät tuplatsekataan boardingissa jne. Mutta syöminen kunnollisen pöydän ääressä on helpompaa kuin koneessa! ?
  Losin kenttä on ruuhkainen ja kaikkialle pitää jonottaa. Pahassa jetlagissa pahin siirtymä oli kentältä shuttle-bussilla autovuokraamolle, jossa kesti ikuisuuden jonottaa ja täyttää papereita (vaikka oltiin mukamas etukäteen varattu ja maksettu). Loppuhyvin kaikki hyvin ja pääsimme vihdoin kohteeseen. Tiet ovat erittäin ruuhkaisia Losissa ja lähialueilla, joten varatkaa aikaa ja pitkää pinnaa. Navigaattori onneksi näytti hyvin ruuhkasumat ja laski matka-aikaa. Me emme käyneet Disneyworldissa kun mukana vain yksi lapsi, mutta välistäjättäminen jäi allekirjoittanutta kaihertamaan. Teille on tulossa varmasti huippuloma!

  Ps. En ikinä enää suosittelisi kenellekään itsenäisyyttä harjoittelevan ja temperamenttisen taaperon kanssa Atlantin ylilentoa, mutta aika kultaa nopeasti muistot kun jo uusi reissu pian meillä mielessä... ?

  VastaaPoista
 2. :D :D Meilläkään ei jäänyt viime lennosta mitkään ihanimmat muistot, kun 3 kk ikäinen Remu huusi koneessa kun ei osannut nukahtaa ja lopulta huusi Ruukin kun ei osannut nukahtaa ja oli ihan puhkipoikki :D Mutta niin se aika tosiaan kultaa ja matkakuume on kyllä paha tauti :D Tuo on kyllä totta, ettei siinä vaihdon aikana ole paljon aikaa ylimääräiseen. Mut tärkeintä että ehtii vähän jaloitella ja lapset myös ja ehkä vaihtaa vaipan jossain muualla kuin koneessa xD Inhoan sitä :)

  VastaaPoista
 3. Ihan parasta kun jaksatte perheen kanssa reissata!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit