Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ideoita joulukalenterin täytteeksi

Kaupallinen yhteistyö Hippu Kids & Lifestyle

Meillä on jo useamman vuoden ajan käytetty joulukalenteria, johon laitan itse yllätykset täytteeksi.Tänä vuonna postipoika toi Fabelabin Woods -joulukalenterin, jonka ripustin tänään jo meidän seinälle tuomaan jouluista tunnelmaa :)Ruu tietenkin ihmetteli kovaan ääneen mikä se on, ja kerroin hänelle, että joulukuussa laitan joka päiväksi jonkun pienen jutun sinulle ja Remulle, ja saatte aamulla sieltä katsoa :) Hän oli innoissaan, ei taida viime vuodelta muistaa joulukalenteria.

Fabelab In the Woods- joulukalenterin ihastuttavana ideana on, että kun pussukka on ensin avattu ja yllätys löydetty, pussi käännetään ja siitä paljastuu osa talvista maisemaa tai sen hahmoja. Näin lapsen kanssa voi pitkin joulukuuta rakentaa vaikka lipaston päälle ihanan talvisen maiseman, joka innostaa leikkeihin.

Pakettiin kuuluu 24 kangasosaa, 24 puista klipsiä ja puuvillanaru. Materiaali on 100% GOTS sertifioitua luomupuuvillaa.


Mitä täytteeksi lapsen joulukalenteriin?


Minä olen viime vuosina laittanut esimerkiksi seuraavia:

 • Lego Duplo-osia, eli ostan jonkun pienen pakkauksen, jossa on esimerkiksi monta eläintä tms, ja niitä ripottelen eri päiville

 • Kirppiksiltä esim. Muumi/Ryhmä Hau/My Little Pony tms -hahmoja

 • Lappusia, joissa kerrotaan kuvina mitä kivaa tänään tehdään (esim uimaan meno tai askartelua)

 • Suklaa-konvehti (tai muu paperissa oleva makeinen)

 • Tarroja

 • Tatuointeja

 • Piparimuotti (vinkkinä siitä että leivotaan!)

 • Joku etsintätehtävä (ei tietenkään sovi ihan pienille) mutta piilotettu aarre jonnekin kotiin, ja pussukasta löytyy vain pieni kartta. Sitä voi sitten lapsen kanssa yhdessä selvittää, missä päivän yllätys luuraa.

 • Aarteen etsinnän yllätys voi olla vaikka lasten elokuva DVD kirppikseltä, tai jotain muuta joka ei mahdu pussukkaan.
Mitä ideoita teillä on?

Hippu Kidsissä muuten nyt mid season sale! Alessa esimerkiksi Papua, Vimmaa, Mainiota sekä lapsille että naisille. Minä löysin sieltä alesta aivan ihastuttavan Ruulle synttärimekon tammikuisia 4-vuotisjuhlia varten ♥ Käykääs tsekkaamassa Hippu, jos se ei ole teille vielä tuttu. Heiltä löytyy myös myymälä Kempeleestä.

Huomenna meillä vietetään pikkuisten kanssa Halloweenia, joten seuraavaksi koristelun ja leivonnan pariin :)

Muistakaa seurata myös Facebookissa blogin sivua sekä instassa, sinne tulee huomenna Halloween-kuvia ja ideoita :) Facessa ja instassa aina myös kaikkea hyödyllistä sisältöä, esimerkiksi ihania reseptejä tai pohdintaa yhdessä teidän lukijoiden kanssa kaikesta!

 

1 kommentti

 1. 1,5-vuotiaalle pojalle tein aikoinaan joulukalenteriin lorukortteja. Hain netistä kivan kuvan, kirjoitin lorun lorukirjasta, tulostin molemmat paksulle paperille (esim. kuva ankasta ja loru Aa aa ankka...), liimasin lorun kuvan taakse, laminoin ja pyöristin reunat. Näitä 24 kappaletta, jokainen paperipussiin, johon numero ja nämä pyykkipojilla naruun. Ensimmäisen luukun yhteydessä annoin pussin, josta tuli sitten lorupussi, johon nämä kaikki yksi kerrallaan kerättiin. Nyt on vielä 3,5-vuotiaalla lorupussi aikamoinen hitti.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit