Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joululahjavinkit Aveoshopista

Kaupallinen yhteistyö Aveoshop

Olen jonkin aikaa tehnyt yhteistyötä Aveoshopin kanssa. Aveoshopilta löytyy upeat tapetit, laatat, sisustusesineet ja valaisimet!

Tässä mun valintani jouluun heidän verkkokaupastaan :)

Tämä eka ei varsinaisetti ole joululahjavinkki, vaan tätähän tarvitaan jo ihan kohta! Eli kaunis joulukalenteri.Tämä menee jo sinne joululahja-kategoriaan, eli upeat nahkaiset patalaput House Doctorilta.Edulliseen pakettiin heittäisin tämän purkin, ja täyttäisin se ihanilla suklaa-konvehdeilla! :) Purkki noin 5 euroa.

Herkät julisteet toimivat lastenhuoneessa aina :)

Trendin aallolla jo pidempään ollut kirjaintaulu sopii myös monen makuun. Muista ostaa myös kirjaimet :)Mitä lahjaksi perheeseen, johon saadaan pian vauva? :) Tämä Tellkiddon Tervetuloa maailmaan on ihan supersuloinen ja varmasti toivottu lahja modernisti sisustavassa kodissa!Joulun lelulahjat voi säilyttää kauniisti tässä, eli Batman-vaikutteinen Superhero kangaspussi. Tämän ja muut ihan upeat säilytyspussit löydät täältä.Ja jos Supersankarit miellyttävät perheen pikkuväkeä, sellainen löytyy seinällekin :)

 

 

Kaunis seinävalaisin sopii ihanasti vaikka lastenhuoneeseen. Valaisin on Ferm Livingin, ja kaikki Ferm Living sekä House Doctor Aveoshopissa nyt -15 % alennuksessa.Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, suosittu säilytysratkaisu, lelupussi OYOYlta.Aveoshopilta löytyy myös omat ideansa joululahjoiksi, käykää tsekkaamassa nämä joululahjaideat!

 

Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit