Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lepaan Kartano

Yhteistyössä Lepaan Kartano

Viikko sitten lähdettiin aamulla ajelemaan lasten kanssa minilomalle Lepaalle. Ystäväni ja hänen lapsensa lähtivät meidän kanssamme hetkeksi irtautumaan arjesta :)Olimme varanneet huoneet Lepaan Kartanolta ja ajatuksena oli viettää mukavat kaksi päivää, lasten nauttiessa toistensa seurasta.Lepaan Kartano löytyy ihan Hämeenlinnan kupeesta. Se on auki ennakkovarauksesta ympäri vuoden, pienille ja isoille ryhmille yhtä lailla :)

Kartanon kautta onnistuu monipuolisten ohjelmapalveluiden varaus, ja itse näkisin paikan erityisen ihanana esimerkiksi pikkujoulujen, polttareiden tai häiden viettopaikkana. Tai vaikka mahtava paikka yrityksen TYKY-päiville.

Ohjelma-tarjonnasta löytyy esimerkiksi tähän kauteen sopivaa Drinkkikoulua, Olut-tasting tai savipaja! Ja Kartanolta on lyhyt matka lähteä viettämään loppuyötä vaikka Hämeenlinnan yöelämään :)Kartanolta löytyy kolme erilaista saunaa, joista me testasimme kaksi. Savusaunakin olisi ollut mielenkiintoinen kokeilla! Ja tietysti palju. Ylemmässä kuvassa rantasaunan pukeutumishuone. Oli todella tunnelmallista viettää tuolla alkuiltaa :)

Kieltämättä tuli myös sellainen fiilis, että tuolla olisi kiva tunnelmoida ihan kaksistaan oman puolison kanssa takkatulen ääressä, radiosta soi hyvää musiikkia ja voisi tehdä vaikka jotain kivoja vartalo- ja kasvohoitoja. Kartanon puolesta tarjolla olikin esimerkiksi herkullisen tuoksuinen vartalon kuorintageeli.

Lepaan KartanoEn sit kuitenkaan mennyt jokeen uimaan.. Mutta jos olisi ollut kesä-ilta tai olisimme olleet liikkeellä ilman lapsia niin olisin voinutkin pulahtaa!

Meidän mielestä parasta lomalla oli

-yhdessä oleminen

-huoneiston keittiö, sai tehdä ruokaa lapsille

-saunat ehdottomasti, rantasauna ihana kokemus lapsille

-tyttöjen mielestä kivointa taisi olla se että saivat leikkiä aamusta iltaan yhdessäVoin suositella paikkaa lämpimästi :)

Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit