Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Stonz Winter Bootz- markkinoiden keveimmät talvikengät

Kaupallinen yhteistyö Kiddex

Olen aiemmin esitellyt teille Stonz Booties- tossut sekä Stonz Rainbootz- kumisaappaat. Nyt kolmantena on esittelyvuorossa Stonz Winter Bootzit, markkinoiden keveimmät talvisaappaat.

Keveys on tosiaan ensimmäinen seikka, jonka näistä talvikengistä huomaa. Meillä on käytössä Scout-malli, joita on saatavilla kokoon 27 saakka. Siitä isommat Winter Bootzit ovat Trek-mallia, jota saatavilla kokoon 37 asti.Nämä Scoutit painavat noin 450 grammaa, ja Trekitkin alle 500g. Eli niillä on tosi kevyt ihan vasta kävelemään oppineenkin mennä talvisessa säässä.

Pakkasenkestoksi on luvattu jopa -30/-50 astetta, ei olla vielä päästy ihan sellaisia kelejä testaamaan :D Mutta kai ainakin jouluna itä-Suomessa ollessamme saattaa ihan kunnolla pakkanen paukkua. Pitää ottaa nämä silloin mukaan :)Winter Bootzien pohja on vedenpitävä ja liukumaton.

Meillä olevissa Scouteissa varren saa kokonaan alas asti auki, jolloin saapas on helppo pukea näinkin pienen jalkaan. Kiristysremmi nilkan ympärillä takaa kengän pysymisen jalassa.

Molemmat näistä talvisaapasmalleista on valmistettu Kanadassa.

Jälleenmyyjät löydät täältä.

Meidän joulureissua voi sitten seurata tietysti instassani :)

 

 

 

Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit