Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Haluan kiittää

Vuosi 2017 lähenee loppuaan. Haluan sanoa muutaman sanan teille blogin lukijoille.

Kiitos on paikallaan.

Ensinnäkin teidän ansiostanne Remu sai viime kesänä tarvitsemaansa hoitoa. En olisi itse osannut etsiä asiantuntijoiden apua. Iso kiitos siitä vielä kerran ♡

Sitten kiitos siitä, kun olette käyneet lukemassa. Täällä vierailee kuukausittain 33 - 45 000 erillistä lukijaa, ja suuri osa teistä käy lukemassa monta kertaa kuussa. 

Yksittäisiä tekstejä on luettu kymmeniä tuhansia kertoja. Olen ihan sanaton ja nöyrä, kiitos.

Kiitos siitä. Ilman teitä olisin varmaan jo lopettanut silloin, kun on satanut lokaa niskaan.

Lämmin kiitos myös yksityisistä viesteistä, joita olette laittaneet kun olette halunneet puhua kanssani. Olen saanut paljon vertaistukea ja neuvoja.

Kiitos blogiin tulleista kommenteista! Kuten eräs lukijani tänne syksyllä kirjoitti, oma vastaamiseni on ollut tosi heikkoa.

Se johtuu pitkälti siitä, kun minulla ei ole ollut yli puoleen vuoteen kunnolla aikaa tänne blogiin. Kuvaustyöt olivat jonossa koko ajan ja tietenkin minulla oli aikaa töille vain muutama tunti päivässä. Pyydän anteeksi. Koetan nyt parantaa asiassa kun kuvaustyöt ovat rauhoittuneet.

Nyt kirjoitan tätä 4 aikaan yöllä, kun sain aikaerosta sekaisin olevat lapset nukkumaan enkä saa enää itse unta.

Vuosi 2018 tuo mukanaan suuria muutoksia.

Olen pitänyt näitä jonkin aikaa jo salassa, mutta elämä tulee muuttumaan, ja tämä vaikuttaa myös blogiin.

En malttaisi odottaa, että pääsen kertomaan kaikesta, mutta joskus on hyvä olla vähän aikaa ihan hys hys vaikka uutiset olisi hyviä :)

Toivottavasti pysytte mukana myös ensi vuonna ja toivon mukaan matkan varrella tänne tulee taas paljon uusiakin lukijoita.Ihana olisi kuulla ketä siellä toisella puolella pyörii. Jos näette minut jossain ja teistä tuntuu että oltaisiin tuttuja, tulethan moikkaamaan ♡

Instassa teitä seuraajia on reilut 6000, ja vuoden parhaat kuvat löytyy nyt sieltä kollaasina :)

Kiitän myös jokaisesta joka seuraa instassa ja facebookissa. Blogia olisi tylsä kirjoittaa ilman lukijoita.

Rakastan kuvata ja kirjoittaminen on aina ollut minulle helpoin tapa ilmaista itseäni. On suuri etuoikeus, että pystyn näillä kahdella harrastuksilla nykyään tienaamaan elantoani.

Tänä vuonna vielä paljon kirjoitettavaa, mutta ajattelin tälleen aamuyön kunniaksi vähän herkistellä :'D

Ihanaa loppuvuotta teille jokaiselle ja joulun odotusta ♡

8 kommenttia

 1. Vauvauutisia? Paljon onnea plussasta jos niin on?

  VastaaPoista
 2. <3 niin harvoin kommentoin mutta usein luen. Kiitos sulle!

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen ajatukseni oli vauva <3 Oli muutos se tai jokin muu asia, toivon kaikkea onnea ja iloa sinun elämääsi. :)

  VastaaPoista
 4. Tarjoat arjen realiteetteja parhaimmillaan eli vertaistukea tännekin puolen ruutua, kiitos siitä! Jotenkin rehellisen kaunistelematonta asiaa tulee aina, se on hyvä! Meillä on myös aika samalla ikäkombolla lapset kuin teidän Ruu ja Remu, niin senkin myötä jotenkin mukava kun on tuttuja Vaiheita seurattavana. Tsemppiä tulevaan ja iloa elämän pieniin hetkiin. Näitä niitä kuitenkin vanhempana kaiholla muistelee :)

  VastaaPoista
 5. Siitä lähtien kun näin sinut Toisenlaiset äidit-ohjelmassa olen seurannut blogiasi ja teidän elämäänne. Teillä on ihana perhe! Hyvää joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2018! Toivottavasti saamme kuulla vauvauutisia. <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon! Oikein ihanaa joulua ja rauhallista uutta vuotta sinnekin :)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit