Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Instagramin best nine 2017 - kollaasin ohje!

Instagramin best nine 2017 - kollaasin saat luotua helposti parilla klikkauksella. Best nine- kuvakollaasi kertoo sinulle, mitkä 9 kuvaa olivat vuonna 2017 suosituimmat kuvasi. Onnistuu helposti puhelimella tai tietokoneellakin.

Tähän ei ilmeisesti löydy työkalua suoraan instasta, vaan klikkaa itsesi sivustolle ⇒ https://2017bestnine.com/

ja kirjoita laatikkoon oman instagram-tilisi käyttäjätunnus. Tämän jälkeen klikkaa GET ja sivusto ottaa pyyntösi jonoon. Älä sulje selainta. Piakkoin kollaasisi on valmis.

Kollaasin alla näet koottuna kuinka monta tykkäystä kuvasi ovat vuoden aikana keränneet, ja kuinka monta postausta olet tehnyt.

Voit ladata itsellesi joko version, jossa näkyy alla nuo kyseiset tiedot, tai "Photo only version" jossa näkyy kollaasissa vain nämä pyytämäsi 9 kuvaa yhdessä kuvassa :)

Voit myös ladata samalla kollaasin vuodelta 2016, jos se kiinnostaa!

Vieläkin helpommin pääset, jos kirjoitat selaimen osoitteeksi suoraan:

2017bestnine.com/omatilisi eli siis kirjoitat tuon poikkiviivan jälkeen oman insta-tilisi nimen. Näin se menee suoraan sivulle, josta saat kollaasisi.

Eli niinkuin edellisessä postauksessani, tässä esimerkki minun best nine- kollaasista. Puhelimella voit tallentaa kuvan itsellesi painamalla ruutua ja valitsemalla sitten tallenna kuva, tai ainakin mun puhelin toimii niin :)

Oma tilini on miiametsoblog , tervetuloa seuraamaan ?

Instagramin best nine 2017 - kollaasin ohje!

Sivustolta pääsee tietenkin suoraan klikillä jakamaan kuvan instaan, faceen tai twitteriin! :) Ja kiva vuosikatsaus on valmis.

Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit