Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuulumisia Losista

Muutama sananen reissun päältä :) Kello on täällä nyt 19:40 ja molemmat lapset ovat nukkumassa. Puhelimen kello näyttää, että Suomessa eletään pian jo aamua, kello on siellä 10 tuntia enemmän eli 5:40. 

Tämä päivä vietettiin Disneylandissa Anaheimissa, samoin kuin huominen. Mutta ennen tätä on lomailtu Santa Monicassa ja vierailtu mm. Universalin studioilla. Oli ihan huippu paikka! 

Ajattelin kysyä, haluaisitteko kuulla matkasta myöhemmin lisää ja mitä siitä olisi mielenkiintoista tietää? :)

Nyt unille, jotta jaksetaan taas huomenna kiertää huvipuistoa. Hauskaa alkavaa päivää sinne kaikille! :) reissuamme voi seurata instassani, siellä videoita mystoryn puolella ja kuvia kuvavirrassa :) 6 kommenttia

 1. Kiinnostaa kuulla lisää ja itseäni kiinnostaa erityisesti Disney-jutut. En ole itse koskaan päässyt siellä vierailemaan, vaikka kovasti haluaisin. Voisin leikisti matkailla hyvällä kertomuksella. :)
  Nauttikaa matkasta!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti reissupostausta vaan kehiin :) Itselläkin on tarkoitus joskus päästä LA:ssa käymään, eli kaikki vinkit, nähtävyydet, tärpit yms. lauteille vaan! :)

  VastaaPoista
 3. Olisi kiva kuulla matkastanne ja vinkkejä minne tuolla päin mennä pienten lasten kanssa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille näistä reissupostaus-toiveista, näistä on hyvä lähteä rakentamaan kun tietää että kiinnostusta kuitenkin on! :)

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti kiinnostaa!
  Kaikki vinkit lapsiperheen näkökulmasta tai ihan vain reissu-stooria!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit