Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Bikini Challenge kokemuksia? Tekisi mieli lähteä mukaan!

Bikini Challenge alkaa taas 15.1. Näin mainoksen tänään Facebookissa ja todellakin olen mainoksen uhri. En tiedä, miksi se yhtäkkiä kolahti, näkyyhän noita Fitfarmin mainoksia melkein päivittäin.

Yhtäkkiä tuli mieleen, että olisko nyt hyvä aika aloittaa. Ehkä aivopesu toimii, kun mainoksia näkee tarpeeksi :D

Olen ollut Fitfarmin dieeteillä kolmesti aiemmin. Jokainen kerta on ehdottomasti ollut kokeilun arvoinen.

Kolme vuotta sitten, kun Ruu oli juuri täyttämässä 1, kyllästyin olemaan pelkkä kotona himmaileva maitotonkka ja ostin 6 viikon valmennuksen. Silloin, alkuvuodesta 2015 teinkin kovaa duunia monta viikkoa ja tulokset oli tosi hyviä. Olo oli ihan super! Muistaakseni valmennus oli Lite in shape.

Ja juu, nyt kun luin tuon 3 vuoden takaisen juttuni täältä, niin kieltämättä tilanne on taas melko samanlainen :D Eli en ole millään muotoa ylipainoinen, mutta ruokavalio kaipaa korjausliikkeen ja aerobinen kunto sekä lihaskunto kohennusta. Niin ja nyt mulla on kyllä isompi maha kuin 3 v sitten.

Alla olevassa kuvassa näkyy, miten Liten aikana kävi. Onpa huonot kuvat! Ehkä nyt saisin jo parempia kuvia? :D Mut keskivartalolla näkyy kyllä muutosta. Ja olo parani tietysti tosi paljon, kun aloin syömään kunnolla. Olon paraneminen ja virkeyden lisääntyminen siinä oli parasta, ja sitä nytkin haluan.

Bikini Challenge kokemuksia

Tykkäsin tuosta Litestä enemmän, kuin aikanaan Superdieetistä. Superdieetti oli tietysti silloin erilainen kuin nykyään, mut oli melko kuiva ja siihen kyllästyi helposti. Sekin on mykyään varmaan erilainen.

Tää Bikini Challenge- valmennus on mulle uusi, joten olis kiva kuulla kokemuksia? :) Ja onko jollain vertailupohjaa Liteen tai Superiin?

 Miksi valmennus, miksei omin voimin?


Mä oon sellainen, että joka toinen viikko ajattelen lopettavani herkuttelun ja tekeväni muutoksen. Ja unohdan lupaukseni ja päätökseni jo seuraavana päivänä.

Nää pari kertaa, kun olen ollut Fitfarmin mukana, niin jostain syystä silloin olen onnistunut melko hyvin. Loppuviikoilla on kyllä vähän tullut lipsuntaa, mut tosi hyvin mielestäni on mennyt.

Silloin kun olimme mieheni kanssa molemmat Bullin Advanced- nettivalmennuksessa mukana, 6 krt viikossa treenaaminen oli lopulta minulle liikaa. Kyllästyin ihan totaalisesti siihen, että olimme mieheni kanssa vuorotellen iltaisin poissa ja sanoimme vaan moikat ovella. Joten niin paljoa en halua enää treenata.

Nonniin, kiitos kaikista kokemuksista ko.dieetiltä! Kai se on nyt osallistuttava kun tännekin kirjoitti. Ihan hyvä saada pieni "sosiaalinen paine" :D

Aloitan siis 15.1. ja laitan tänne silloin aloituskuvaa ja dieetin etenemistä voi seurata instassa, facessani ja täällä blogissa. Instaan tulee varmaan ruokavaliosta ja treeneistä kuvia ja videota.


Joten jos dieetti ja edistymiseni kiinnostaa, jää seuraamaan kanaviani! :)

Insta: https://www.instagram.com/miiametsoblog/

Facebook: https://www.facebook.com/miiametsoblog/

 

2 kommenttia

  1. Vitsit, kiva lukea sun kokemuksia sitten! Ilmoittauduin itekin tuohon joten 15.1. tuska alkaa :-D oon ihan hyvässä kunnossa, mutta ylipainoa on reilu 10 kiloa. Lisäksi lapset ja työt pitää kiireisenä PLUS rakastan herkuttelua ihan yli kaiken eli kauhulla odotan tulevaa kymmentä viikkoa :-D että tällainen aloitustilanne täällä. Glunk!!

    VastaaPoista
  2. Osallistuin BC valmennukseen elokuussa 2015. Tykkäsin kovasti varsinkin viikkotreeneistä ja saliohjelmatkin oli kivat, kun oli kolme eri vaihtoehtoa. Myös ruokavalio oli simppeli ja yllättävän helppo noudattaa. Itselläni toimi nimenomaan herkuttelun katkaisijana ja sain säännöllisen treenaamisen osaksi arkea. Suosittelen kyllä! Tuloksiakin tuli kivasti. Nyt en ehkä lähtisi niin "orjallisesti" enää noudattamaan jotain muutaman viikon valmennusta, vaan pyrin kultaiseen keskitiehen :) Mutta jos oikein alkaisi oma ulkomuoto ja ruokailutottumukset ahdistaa, niin miksipä ei.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit