Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

D-kupista H-kuppiin

Mainos Change Lingerie

Miten vaikea on olla kuvissa alusvaatteissa ihan sellaisena kun oikeasti on?

Masu roikkuen ja kainaloiden sänki vilkkuen. Olin päättänyt olla ihan omana itsenäni ja ilman mitään kuvien siloittelua, ei meikkiä, ei poseeraamista (eli en korjaisi asentoa kuvaa varten)

Mun piti monta kertaa ottaa henkeä uusiksi, että olisin oikeasti rentona kameran edessä - meinasin aina automaattisesti jännittää vatsaa, enkä halunnut nyt sitä tehdä. Mulla on tommonen massu ja antaa sen olla semmonen myös kuvassa.

Miksi ihmeessä sitä on niin aivopesty, että vetää automaattisesti masun sisään? 

Jos menisin rannalle tai kylpylään, niin eihän sielläkään tämän kummemmin olla: ilman meikkiä ja ihan rentona, omina itsenään.Minä tein sen, mitä niin moni lukijoista minulle suositteli:

Kävelin alusvaatteisiin erikoistuneeseen Change- myymälään, ihan ekaa kertaa elämässäni. Päätin, etten poistu sieltä ennenkuin minulta löytyy oikeasti istuvat rintaliivit ja bikinit, joiden kanssa ei tarvitse pelätä rintojen karkailevan kesken vesileikkien.

Kerroin siis alkutalvesta, että minulla on ongelmia siirtyä pois imetysliiveistä ja urheiluliiveistä, vaikka haluaisin takaisin naisellisten ja kauniiden alusvaatteiden pariin. Imetystopeissa on tullut pyörittyä nyt viimeiset 4 vuotta, joten on aika korkea kynnys vetää taas kaarituelliset liivit päälle. Kaarituki on muistoissani epämukava ratkaisu.

Niinpä menin Changeen ja kerroin myyjälle toiveistani.

Hän halusi minun antavan kaarituelle vielä mahdollisuuden; jos rintaliivi on oikean kokoinen, ei kaarituki tuntuisi epämukavalta.

Menin sovituskoppiin ja myyjä otti minusta mitat. Heti alkuun ilmeni, että ympärysmittani olikin pienempi, mitä olen aina käyttänyt, ja kuppikokokin olisi Changen mittataulukolla monta kokoa isompi kuin ennen.

Olen "aina ennen" ollut 70D. Nyt toisissa liiveissä oli sopiva koko vasta 65 H, jota en todellakaan olisi mennyt ominpäin valitsemaan.Onni siis, että minulla oli myyjä heti apunani. Jos olisin valinnut ensin omatoimisesti myymälästä kasan rintaliivejä, ja mennyt vaan "vanhan kokoni" kanssa sovituskoppiin, olisin tuskastunut jo heti alkuunsa, kun mikään ei tuntuisi oikealta.

Ilman myyjää olisin luovuttanut, lähtenyt ja päättänyt pärjätä vielä hetken imetystopeilla.

Nyt ei ollut tarvetta luovuttaa, koska myyjä oli jatkuvasti tarjoamassa apuaan oikean koon löytymiseksi.

Eri mallisia liivejä tuli koppiin tiheään tahtiin, ja minulle selvisi, ettei olekaan yhtä oikeaa kokoa. Mallien välillä oli tietysti eroja, ja niinpä sovittelu vei oikeasti aikaa. Thank God jätin lapset kotiin!

Yllätyksenä ei tullut pelkästään uusi kuppikokoni, vaan myös se, että ne liivit, joille hyllyssä sanoin ehdoton ei, olivatkin päälle laitettuna kauniimmasta päästä.

Kävi nimittäin niin, että kun myyjä näytti minulle eräitä liivejä, sanoin heti ettei ne ehkä ole minun makuuni. Suostuin kuitenkin sovittamaan ja niistä tulikin ensimmäinen pari, jonka valkkasin ehdottomasti mukaani.Sanoin, etten halua enää kaaritukia, ja toinen toiveeni oli toppaamattomuus. Haluan mahdollisimman luonnollisen olon ja onneksi toppaamattomia malleja löytyi runsaasti.

Jokaisesta mallista en löytänyt itselleni sopivaa kokoa, vaikka kuinka sovittelin rinnakkaiskokoja ja eri vaihtoehtoja.

Lopuksi etsin vielä sopivat bikinitkin, ja nyt ei tosiaankaan tarvitse huolehtia vaikka konttaisin rannalla Remun perässä. Tissit ei niistä karkaa :)

Vesileikit ? niihin ei taida lapset koskaan kyllästyä ?


Henkilön Miia Metso (@miiametsoblog) jakama julkaisu


Kokemus oli erittäin miellyttävä, ja täytyy sanoa että sopivien liivien löydyttyä kaarituki ei tosiaan tunnu lainkaan ikävältä päällä. En tiedä miksi ajattelin, ettei minulla olisi niihin enää paluuta.

Lämmin suositus myös noille alushousuille. Sellaiset ylimukavat, just hyvät perusarkeen jotka kiertää pesusta käyttöön ja taas pesuun ja käyttöön!

Lähimmän Change Lingerien liikkeen löydät täältä, tai vaihtoehtoisesti pääset tutustumaan heidän valikoimaansa verkkokaupan puolella. Mutta jos et mene paikanpäälle, muista tarkistaa kokosi rintaliivioppaan puolella ensin! Sieltä löytyy kätevä laskin, johon syötät tietosi ja opasvideokin, jotta varmasti otat mitat oikein :)

 

 

4 kommenttia

  1. Se Change on aivan puppua, itse olen myös sieltä teiniaikoinani ostanut jotain I kupilla,kuinkas ollakkaan sain asiantuntevaa palvelua niin selvis et D on oikea kuppi,mutta nää on näitä mielipidekysymyksiä. Mielummin maksan 100€ hyvistä,tukevista liiveistä ku et saan ihan väärän kokoset ja mittaset liivit.... Erikoisliiviliikkeestä ostamaan niin saat erinomaista palvelua ja täydelliset liivit. Porissa on ja Raumalla olen monesti käynyt vain koska siellä on paras liiviliike, Helmi.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Siis heillähän on oma mittataulukkonsa- toki jos meen henkkamaukalle ostamaan liivit niin edelleenkin se sama koko on siellä voimassa, mikä ennenkin :) Pointtini oli se, että kun yleensä en itse halua myyjän kanssa tehdä ostoksia, niin tuolla suosittelen tekemään niin, koska jos alkaa etsimään sillä vanhalla tutulla koolla itselleen liivejä niin voi tulla turhautuminen peliin, ennenkuin löytyy sopivaa. Toki ei kaikille, joku varmaan jaksaakin itsekin hakea sieltä kaikki koot kerralla sovitettavaksi tai mitata ja katsoa heidän mittataulukostaan.

    VastaaPoista
  3. Mun liiveistä puolet on Changen liivejä ja toinen puoli Lindexiltä. Käytännössä Lindexillä sopiva koko on Changelta ostettujen rinnakkaiskoko, joten mulla se pitää aikalailla muutenkin paikkansa:)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit