Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DIY aamiaiskaappi keittiöön

Aamiaiskaappi olis ihana. En varmaan oo ainut, joka on miettinyt miten sen saisi vanhaan keittiöön?

Aamiaiskaappi ei ollut vielä kovin tunnettu juttu silloin 2012, kun meidän keittiö on suunniteltu. Nykyään sellainen taitaa olla ainakin puolissa uusistä keittiöistä, enkä ihmettele yhtään. On tosi kiva idea saada leivänpaahdin, vedenkeitin ja kahvinkeitin johtokasoineen piiloon.

Ajattelin, että voihan sellaista kokeilla jälkikäteenkin.On niin rumannäköinen tuo nurkka, missä kaikki laitteet ja toisaalta en halua niitä ainakaan ripotellen ympäriinsä.

Monella on tietysti keittiössä kaappeja, jonka voisi tyhjentää ja vetää sähköt vaikka jatkojohdon kanssa. Meillä ei oo kaappeja lainkaan, aamiaislaatikko ei olisi ehkä ihan yhtä toimiva ratkaisu :)

Niinpä kävin Ikeassa kierroksella, ja sieltä lähti mukaan tämä kaapinrunko. Taustaa siihen en ostanut, koska se ei ole välttämätön. Sen voi hankkia myöhemminkin, jotta kaapin avatessa näkymä olisi siistimpi kuin meillä nyt.Kaapin alle tarvittiin pala kalustelevyä, jotta kaapin ovi aukeaa. Ja sitten kokeilemaan!

Kaapin taakse jää pistorasian paikka, jotta laitteet saa sähköt. Tuo jouluvalo kaapin päältä saisikin oikeastaan jo lähteä :)Ovessa on pomppusarana, joten oveen ei tarvita vedintä. Runko kiinnitetty seinään, jotta se pysyy suorassa.

Kaappiin mahtuisi vielä hylly, esim teepusseja ja kahvipurkkia varten, ehkä laitan sen vielä. Leipäkin voisi olla hyllyllä, jos haluaa.

Mielestäni tosi paljon siistimpi ratkaisu kun ilman kaappia!Jos siihen joskus kyllästyy, kaapin voi siirtää vaikka autotalliin muihin tehtäviin :)

Joko seuraat minua instassa ja facebookissa?

Juttua molemmissa kanavissa aina muustakin kuin täällä blogin sivuilla, ja useimmiten arvonnat pidän juurikin noissa, enkä täällä blogissa :)


4 kommenttia

 1. Moi! Ihana kaappi, olis kyllä tarpeen itelläkin! Harmi että arvonnat ja muut kivat on muualla kuin blogissa. Tämä on ainoa paikka, johon pääsee ilman että on pakko kuulua johonkin yhteisöön/kirjautua sisään. Itse kun en tahdo olla missään facessa/instassa tms, niin jää monesta kivasta paitsi. :( Mutta periaatteistani en luovu arvontojen yms takia! Olis vaan kiva saada kanssa osallistua! Ja tää nyt ei koske vaan siis sua, vaan ihan yleisesti tosi paljon on siirrytty instan puoleen. Voi surkeus..

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kiitos palautteesta. Ymmärrän sen oikein hyvin, että harmittaa. Mulla on siihen syynä se, että meidän tarvitsee täällä lehtitalon alla kirjoittaessa olla tarkkana noista yhteistöistä ja noissa omissa foorumeissa tietysti pystyn herkemmin järjestämään kaikkea! Uskon, että varmaan tulee vielä tätäkin kautta, mut ne tulee aina sitten tuolta meidän mediamyynnin kautta eli harvemmin valitettavasti :(

  VastaaPoista
 3. Hei ei liity nyt aamiaiskaappiin, mutta mikä on tuo teidän ihana lattia? ??

  VastaaPoista
 4. Meillä on extraleveä tammilaminaatti :)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit