Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ehkä minäkin opin pukemaan lapsiani oikein? (+ alekoodi Breden Kids)

Mainos Breden Kids

Minä olen itse aina ollut huono pukeutumaan. Säänmukaisesti, tilanteen mukaisesti, etiketin mukaan, kauniisti - vaikeaa!

Pukeutuminen on vähän sellainen välttämätön paha minun luonteelleni.

Nyt kun olen äiti ollut kohta 4 vuoden ajan, joudun huolehtimaan myös kahden muun ihmisen pukeutumisesta. On pakko skarpata, ettei siirrä omia huonoja tapoja eteenpäin. Havahduin tähän reilu vuosi sitten. Oli syksy, mutta jo hyvin kylmää. Meidän Ruu ja kaksi muuta lasta hyppivät trampoliinilla. Ruu oli puettu kerroksittain, kaikkea mahdollista päällekkäin. Lopputuloksesta tuli mieleen michelin.

Kaksi muuta lasta oli puettu kevyesti, mutta laadukkaisiin ulkoiluvaatteisiin. Heidän liikkumisensa näytti paljon helpommalta kuin meidän tytön.

Silloin päätin, että alan panostamaan parempiin vaatteisiin lasteni kohdalla. Laatu korvaa määrän. 

Tänä talvena olen taas saanut olla ihmeissäni pukemisen kanssa. Kylmän kauden aluksi olin hieman hukassa, mikä on sopiva määrä vaatetta lapsen päälle. Välillä -3 astetta on jäähdyttää lapsen nopeammin, kuin -8.

Tuuli on ollut viime aikoina ihan hirvittävän kylmä ja lämpömittariin katsominen ei kerro vielä mitään kylmyydestä.

Merinovilla - uusi tuttavuus minulle


Nyt olen ihan myyty näihin Breden Kidsin merinovillavaatteisiin. Vaihdan vain päällyshaalaria sen mukaan, onko lämpimämpi vai kylmempi päivä, nämä ovat täydelliset paljasta ihoa vasten.

Merinovilla ei kutita, kumpikaan meidän herkkäihoisista lapsista ei ole valittanut vaatteiden tunnusta.Tutkimusten mukaan atooppinen iho jopa hyötyy merinovillasta paljasta ihoa vasten, ensimmäisenä kerroksena pukeutumisessa. 

Merinovilla siirtää kosteutta ulompiin kerroksiin eikä tunnu märältä vaikka imee kosteutta. Merino ei myöskään ala haista, koska ei ime itseensä hien hajua.

Minä pesin nämä ennen käyttöönottoa, villaohjelmalla ja en ole huomannut kutistumista.

Remun päällä kuvassa on tämä haalari, ja se on kyllä uusi lemppari. Niin mukavan oloinen, että voisin itsekin hengailla tuollaisessa :)

Ruulle tilasin nämä housut ja tämän paidan. Paidan malli on ihan huikean hyvä: kapea, mutta pitkä ja näin selkä ei pääse paljastumaan kyykkiessä. 

Tässä kuvassa Ruulla merinovillainen hattuhuivi. Se on ollut viimeaikaisien, jäätävien viimojen aikana ihan loistava.

Breden Kids kokemuksiaRuu itseasiassa ensin vierasti tuota mallia, mutta kun hän huomasi miten loistava hattuhuivi on päällä, hän on viihtynyt se päällään ulkona erinomaisesti.

Ruun pää on 53 cm ja tässä käytössä koko 53/54.

Hän on tottunut käyttämään vain pipoja, mutta koska tämä oli niin lämmin päällä, hän oikein lauleskeli sen mukavuudesta :)

Breden Kidsiltä löytyy tuotteita myös aikuisille, ja valtava valikoima kuoseja. Kokeiltuamme voin suositella näitä tuotteita lämpimästi! Me tilattiin vain merinovillaa, mutta heiltä löytyy laajasti myös puuvillaa mallistosta.

Jos kiinnostuit, koodilla MIIAMETSOBLOG10


saat nyt -10 % alennusta Breden Kids -verkkokaupasta!


Alekoodi toimii myös lisäalena jo valmiiksi alennettuihin tuotteisiin, ja on voimassa 31.1.2018 asti. Jotta voit käyttää koodia, sinun tulee kirjautua verkkokauppaan sisään :)

Toimitus on ilmainen ja nopea, palautus ja vaihto myös ilmaisia!

Verkkokauppaan pääset täältä → https://www.bredenkids.fi/

Breden Kids - arvonta nyt blogin Facebook- sivuilla sekä instassa.


Molemmissa jaossa 70 euron lahjakortti Breden Kids - verkkokauppaan! :) 


Klikkaa itsesi mukaan molempiin arvontoihin!

Facebook: Miia Metso blog

Instagram: miiametsoblog

2 kommenttia

  1. Ah Breden, mä niin liputan heidän puolestaan! Löysin merkin about vuosi sitten kun muutettiin Tallinnaan (on virolainen brändi). Varsinkin hattu-huivit on olleet aivan paras keksintö täällä tuulisessa ilmastossa, niin merinovillavuorisena kuin puuvillaisena. Tallinnassa joka toisella muksulla on sellainen ? Ihanien tuotteiden lisäks heillä on huippu asiakaspalvelu!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Minä myös olen tosi tyytyväinen merkin tuotteisiin! Ja kun näkee että lapset tykkää pitää niitä, niin se on kans iso <3

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit