Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Saa onnitella!

Ei ole vauva-uutisia! Heti alkuun kerron, ettei kyse ole siitä :)

Vaan minä sain uuden sivutoimisen työn! Olen niin iloinen. Työ on sellainen, että voin tehdä sitä täältä kotoa käsin, muutamana iltana tai vaikka viikonloppuna.

Työ on aika samantyyppistä tämän "päätuloni" eli oman blogin kirjoittamisen kanssa, eli teen tekstiä mutta toisille. Täysin erityyppistä tekstiä kuitenkin, joten kivaa vaihtelua.

Tämä on tietty hyvä homma talouden kannalta, kun kuvaustöitä on minulla talvisin vähemmän kuin muulloin vuodesta, niin tällä tavalla pystyy sitten saamaan lisää varmaa tuloa. Ja ei mun kuvaustuloni ole niin isoja, ettei tilille lisää mahtuisi :D

Ja kaiken muun lisäksi olen iloinen tästä lisästä työkokemukseeni. Juuri tällaista olen ajatellut!

Aluksi tietysti on koeaika ja katsotaan, miten tuloksia tulee, mutta ajattelin nyt jo iloita tästä tännekin :)Ps. Mun piti lisätä tänään herkuttomien muffinssien ohje tänne, mutta tää uutinen tuli mulle tänään ja ohitti mulle muffari-uutis-kynnyksen :D Ehkä muffariohjetta sunnuntaina. Vihjasin niistä jo tänään instastoryssani! Käy katsomassa, näyttää ihan syötäviltä :)

2 kommenttia

  1. Onnea! Lisätyöt äidille on mieluisia, siis jos niistä maksetaan, eikä lisätyö tarkoita esim. extrasiivousta kotona, kun lapsi tyhjää vaatekaappinsa sisällön lattialle :)

    Saanko kysyä, mitä kautta tämän työn sait? Olitko itse hakenut työtä vai otettiinko sinuun yhteyttä? Itse kun olen myös kotiäitinä ja koitan keksiä, miten voisin ansaita muutaman kympin enemmän kuin kotihoidon tuella saan.

    VastaaPoista
  2. :D Joo, niitä lisätöitä on kyllä joka päivä tarjolla kun jompikumpi lapsista järjestää :D Kiitos :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit