Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tee itse leikkikeittiö lapselle

Tee itse leikkikeittiö lapselle!

Tämä meidän leikkikeittiö on palvellut jo kohta 3 vuoden ajan, mutta pitää erinomaisesti pintansa. Mieheni rakensi tämän leikkikeittiön aikanaan Ruulle. Siihen on käytetty meidän raksa-ajan ja sisustamisen jäämistöjä; kaikkea ylijääneistä tapeteista taskulamppuihin!Nyt on Remulla keittiöleikit kovasti mieleen, ja siksi tämä leikkikeittiö on noussut uudelleen meillä kovaan käyttöön.Keittiön laatoitus on tehty meidän wc:n ja kylpyhuoneen ylijääneistä mosaiikkipaloista. Ilmaisia kaakelinpalasia jaetaan monesti laattaliikkeissä, ja esimerkiksi rikkonaisista laatoistakin voi tehdä lasten leikkikeittiöön "välitilan", jos rikkoo ne kivasti ja käyttää niinkuin mosaiikkia.

Tee itse leikkikeittiö lapselle

Uunin säätönupit on puuta, sahattu palikasta tuollaiset sentin paksuiset mötikät ja maalattu.

Liedet on erikokoisia lasipurkkien kansia, jotka spreijattu mustaksi. Oikeanpuolimmainen nappula on uuniin upotettu pikkuinen led-taskulamppu, joten kun tuosta painaa, uuniin syttyy valo :)Vetimet on ostettu tätä vaten uutena. Hyllyn takana oleva tapetti on Ruun huoneen seinältä jäänyt yli.

Luukku ja kaapin ovet aukeavat, luukku on kiinni kahdella ruuvilla ja luukussa on liimattuna pala pleksiä.

Keittiön taso ja keittiön sokkeli on päällystetty DC-fixillä, ja ainakin tässä keittiössä se on kestänyt ihan hienosti ;)Altaan virkaa tässä näyttelee koirankuppi :D Sekin on saanut kovaa kohtelua, mutta hyvin kestää!

Mitäs tykkäätte? Minusta kiva kun on hyödynnetty ylijäämää ja ostettu mahdollisimman vähän uutta ja muovista. Lisää kuvia meidän lastenhuoneista löytyy instastani! Siellä uusimpana vilaus poikani huoneesta ja tänään alkaa arvontakin! :)

4 kommenttia

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit