Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Frozen synttärit 4 vuotiaalle

Yhteistyössä UllanUnelma ja Coolstuff

Eilen juhlittiin meidän 4 vuotta täyttänyttä esikoistytärtä.

Hänen toiveestaan teemana oli Frozen, joka näkyi koristelussa ja ohjelmassa, sekä jonkin verran myös tarjoiluissa. Ja tietenkin lapset saivat pukeutua prinsessoiksi tai muihin naamiaisasuihin :)

Pidän yleensä lasten synttärit kahdessa osassa, koska kutsumme erikseen kylään lähisukulaiset ja toisessa kattauksessa kaverit ja heidän lapsensa.

Tämä siksi, että muutoin meillä ei istumapaikat riittäisi lähellekään,astiat ei riittäisi ja kaaos olisi muutenkin takuuvarma.

Ensimmäinen kattaus oli klo 11 ja toinen klo 15, jotta niiden välissä ehditään hetki siivota, pestä astiat ja Remu pääsi unille.

Ohjelma Frozen- synttäreillä

Ohjelmana meillä oli Frozen-pinjatan rikkominen, Frozen-tatuoinnit, Frozen-värityskuvat sekä photobooth.

Pinjata oli oikeastaan aikuiselle jännittävää, kun pienet huitoi innoissaan miten sattuu.



Piti valvoa että jokainen sai lyödä yksitellen sitä hajalle. Se oli aika hauskaa, koska pinjata kesti hyvin iskuja, niin lapset sai mäiskiä sitä urakalla :D Pinjata UllanUnelma- verkkokaupasta.



Tatuoinnit kelpasi hyvin kaikille yksivuotiaasta 9-vuotiaaseen. Jokainen sai itse valita, minkä kuvan haluaa ja vanhemmat auttoi laittamisessa.

Värittäminen meni niin, että olin ostanut Frozen-värityskirjan ja jokainen sai valita kuvan jonka sai värittää. Se rauhoitti kivasti välillä istumaan pöydän ääressä :)



Photoboothia varten meillä oli tarjolla Frozen-aiheista sälää, prinsessakruunuja, hiuspantoja ja ihan huikea Olof-asuOlaf-asun löydät täältä . Meillä oli koko S ja se on ollut tosi monen ikäiselle sopiva.





Frozen-synttärien tarjoilut




Olin ehkä vähän laiska tarjoiluiden kanssa, mutta en jaksanut niissä suuremmin panostaa Frozen-teemaisuuteen.




Ekaan kakkuun tein Frozen-teemaan sopivasti talvisen maiseman. Askartelin pieniä kuusia, lumilyhtyjä, reunoille isoja lumihiutaletähtiä, Elsan aivastuksia ja pienen pupun. Pupun korva sai osumaa lapsilta ennen juhlia ja niinpä pupulla oli lopulta vain yksi korva.

Päälle tuli lisäksi Olaf-koriste UllanUnelmasta.


Sokerimassasta tehdyt koristeet saivat ylleen hienon kimalluksen tällä helmiäis-sprayllä! Aivan ihana tuote, jolla kaikista koristeista tuli heti hienomman näköisiä :)

Toinen kakuista oli porkkanakakku ja toinen Britakakku.

Porkkanakakun valitsin siksi, koska en pidä perustäytekakuista, ja porkkanakakku on helppo tehdä valkoiseksi talvimaisemaksi, ja se on herkullista!

Britakakun taas valitsin siksi, koska a.) se on ihanaa b.) se tuo kivaa vaihtelua tarjoiluiden makumaailmaan. Raikkaat tuoreet marjat ovat ihania!


Kakut meni kyllä melkein kokonaan, joten kaksi kakkua ei ollut liioittelua. Ja näin molempiin kattauksiin saatiin kokonainen kakku aloitettavaksi ja kynttilänpuhallusta varten :)

Lisäksi leivoin suolakinuskiblondiet vaniljajäätelön kera, suklaahippukuppikeksejä ja rockyroadeja.


Suolaisen puolen tarjontana aamupäivällä olimme tehneet vasta paistettua pataleipää lisukkeineen ja iltapäivällä tuhtimpaa suolaista; nachos chicken eli nachopelti, jossa oli kanaa, cheddaria, nachoja, ja lisukkeet niille.

Somistus

Juhlien somistus oli UllanUnelma -verkkokaupasta.

Ripustin ruokapöydän ylle yhteen ryppääseen Frozen- teemaan sopivat pompomit, sisääntulossa oli Frozen-viiri ja Photoboothissa roikkui Olaf-koriste.

Näiden lisäksi meillä oli sinisiä ja valkoisia ilmapalloja.

Ruu oli odottanut synttäreitään jo pitkään, ja tämä päivä oli hänen toiveidensa täyttymys.

Kiitos kaikille vieraille :) 

Seuraathan meidän menoa jo instassa ja facebookissa? Tulossa lähiaikoina mm. Himoksen miniloma ja Lontoon vielä minimpi loma ihan kaksin mieheni kanssa :) Ekaa kertaa erossa tuosta 1 vuotiaasta kokonaisen yön!

2 kommenttia

  1. Ihanan näköiset juhlat! Olisiko vinkkiä, että mistä löytyy hyvä resepti tuohon suolakinuskiblondieen? :)

    VastaaPoista
  2. Moi! Itse käytin kanelitytön blogista löytyvää :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit