Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Täydellinen eteinen

Eteisen säilytysratkaisut ovat monesti lapsiperheissä ongelmallisia.

Meidän eteisen säilytysratkaisu on tällä hetkellä meidän tarpeisiimme ihan täydellinen. Olemme asuneet tässä 4,5 vuotta, ja sinä aikana tätä on pikkuhiljaa kehitelty. Nyt se on aika kiva silmälle ja ennenkaikkea toimii mielestäni hyvin.

 

Kaapiston sisuksen suunnittelin aikanaan itse ja annoin luonnoksen kalustemyyjälle. Tämä tuli itseasiassa halvemmaksi kuin valmiit ratkaisut, joita he myivät. Sisältö, jonka suunnittelin, oli niin simppeli että se tietysti vaikutti hintaan.

Eteinen on kooltaan niin iso, että siihen mahtuu vaivatta tuplavaunut pyörimään ja isompikin satsi lapsia pukemaan talvikamppeita yhtäaikaa.

Eteisen kaapiston sisuksissa säilytetään tietenkin suurimmaksi osaksi ulkovaatteita ja kenkiä, mutta ylimmällä tasolla katonrajassa säilytän myös joulukoristeita yms kausitavaraa.

Oikea puoli on kokonaan lasten kamoille, ja vasen meidän. 


Loppusilaus dymolla


Viimeinen silaus säilytykseen tuli, kun tein dymolla korien alle tarrat. Nyt jokaisen korin alla lukee, mitä niihin kuuluu.Ennen kun nimesin korit, tuli helposti laitettua pipot ja hanskat hätäisesti samaan koriin. Tämä johti siihen, että lopulta kaikkea oli kaikissa koreissa ja kun etsi jotain tiettyä, se oli työlästä. Ilman nimilappuja ei kuitenkaan aina muistanut/viitsinyt kiinnittää huomiota siihen, mihin koriin tavaraa tunkee, kun tulee ulkoa sisälle.

Nyt, kun laput ovat paikallaan, ne näkee aina kun käyttää koreja ja tulee samantien lajiteltua asusteet oikein. 

Olen jakanut asusteet niin, että yhdessä korissa on käsiin ja jalkoihin menevät ja yhdessä päähän/pään kautta menevät. Näin lajittelu on loogista ja nopeaa.Jos teillä on hyviä vinkkejä eteisen järjestykseen, saa vinkata! Uskon, että niitä lukee mielellään moni muukin kuin minä :)

Meidän lauantaihin kuuluu mm. huomisten Frozen -juhlien järjestelyä, jos juhlat kiinnostaa niin tule mukaan seuraamaan instassani täällä! 

 

11 kommenttia

 1. Meillä on vähän vastaavanlainen systeemi kuim teillä. Molemmilla sivuilla on hyllyt, joista löytyy koreissa pipot yms., kypärät, kauppakassit yms.

  Keskellä on sitten vaatetangot kahdessa eri tasossa. Alemmassa säilytetään aina sen kauden käytössä olevia takkeja ja ylemmässä tangossa niitä takkeja, joita ei sillä hetkellä käytetä.

  Olen tykännyt tästä. Takkeja meiltä löytyy jostain syystä todella paljon. Kun talvikausi päättyy, siirretään talvitakit ylätangolle ja otetaan kevättakit alas. Saadaan vain kausivaatteet esille, mutta niitä "väärän" kauden vaatteita ei tarvitse roudata sen kummemmin mihinkään.

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä täydellinen! Noi liukuovet on parhautta ja vielä
  isot peilit 😍 Meidän eteinen on pieni tuulikaappi, jossa on kaappi kahdella hyllyllä ja kahdella vetokorilla ja lisäksi seinän keskellä on lämminvesivaraaja 💩 Mulla olis aika rajut remontti-ideat siihen, mut vuokralaisena ne tuskin toteutuu 😅 tollasta varaajaa tai sulakekaappia ei kuulemma ihan niin vaan pureta ja siirretä 😂

  VastaaPoista
 3. Ihanan tilava eteinen! Mulla on ollut jo kauan käytössä myös tuollaiset nimikoidut korit. Ei kylläkään noin hienot, ihan vaan törkeällä maalarinteipillä merkatut. Olen myös tepannut keittiökaappien hyllyihin lappuja, kuten jauhot, pastat, aamupala jne. Yksi kaveri joskus niitä naureskeli, mutta mä oon niin huit hapeli että muuten kaikki on ihan sekasin!

  VastaaPoista
 4. Niin halusitko tällä todella kertoa kuinka upea eteinen teillä on vaikka muutatte pois? Vai oliko kenties yksi osa " miksi kannattaa ostaa meidän talo" :D

  VastaaPoista
 5. Yksi kiva idea on tehdä koreihin (vaikka mustasta, niin erottuu) pahvista sukan, pipon yms kuva, niin lapsetkin oppivat hyvin missä mikin on :)

  VastaaPoista
 6. Totta! Voiskin tehdä ja siirtää alemmas lasten koreja :)

  VastaaPoista
 7. Sama juttu! Oon kans semmonen epäjärjestelmällinen että nää auttaa mua tosi paljon

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Niinhän se on, ei aina ihan onnistu mut niitäkin moni piilottaa taitavasti :)

  VastaaPoista
 9. Mitä paneelia teillä on tuossa seinässä? Meillä olis haaveissa tuon tyylinen seinä. Ihanan iso eteinen! En olekaan tajunnut, että tuo olis lasten kans tosi käytännöllinen. Meillä kolme ipanaa yhtäaikaa ähertää ulkovaatteita, niin meinaa olla ahdasta..

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit