Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Himos lasten kanssa

Kaupallinen yhteistyö Himosmajoitus ja McAhon Safarit

Himos lasten kanssa! Mitä pienille lapsille on Himoksella?

Minä ja mieheni tykätään Lapista ja aika usein siellä käyty yhdessäkin, mutta nyt halusimme säästyä tuhottoman pitkältä automatkalta, ja kuitenkin päästä lumisten seikkailujen ääreen.

Ensimmäisenä minulle tuli mieleen Himos. Vain muutamien tuntien ajomatka Turun seudulta on pienten lasten kanssa iso plussa. 

Elämyksiä lapsille


Varasimme mökkimajoituksen, koska halusin ehdottomasti tarjota lapsille mökkeilykokemuksen.

Ruu ja Remu on tosi harvoin olleet missään mökillä, vaan yleensä matkoillamme on oltu hotellissa. Toki mökki myös käy tällaiseen hiihtolomareissuun mielestäni paremmin, kuin hotelli :)

Varaus kävi kätevästi Himosmajoituksen verkkosivujen kautta. Mökit sijaitsevat rinteiden välittömässä läheisyydessä ja valikoima on laaja. Toki omaa rauhaa haluavillekin löytyy tuota kautta mökkejä, 25 km päästä Himokselta.

Meidän mökki oli Länsi-Himoksella, ja siinä on tuo pääalue, eli Länsi-Himoksen alueelta löytyy ravintolat, välinevuokraamo jne.
Mökkivarauksen Himokselle teet suoraan tämän linkin takaa!


Mitä Himoksella voi tehdä pienten lasten kanssa?


Remu on 1,5 vuotias ja Ruu juuri täyttänyt 4. Remua ei vielä viety rinteisiin, mutta Ruu huusi itse heti mäet nähtyään, että hän haluaa tuonne. Niinpä kävimme vuokraamosta hänelle sukset ja veimme kokeilemaan!

Tiesitkö, että alle 7-vuotias saa kokeilla välineitä Himoksella tunnin ajan ilmaiseksi?

Myös ilmaisia harjoitusrinteitä on pari kappaletta. Niissä meni oikein mukavasti tunti Ruulla molempina päivinä!

Remu nukkui molempien rinnekokeiluiden ajan. Minä työntelin häntä ja mieheni sai olla Ruun kanssa mäessä :)Ruu tykkäsi touhusta ihan hirvittävästi. Se oli jännittävää, mutta tosi palkitsevaa kun hän onnistui laskemaan :)

Ekana päivänä hän lähinnä laski suoraan alas mäkeä, mutta toisena päivänä harjoiteltiin jo jarruttamistakin.

Huskysafari Himoksella Jämsässä


Ei tarvitse lähteä Lappiin asti päästäkseen Huskysafarille!

Tämä oli ihan huikea kokemus, varsinkin lapsille. 

McAhon Safarit tarjosi meidän perheelle Pikkusafarin. Tämä elämys kestää noin tunnin ajan ja siihen kuuluu koiriin läheltä tutustumista, saimme auttaa valjaiden pukemisessa (tosi kivaa Ruun mielestä!) ja noin 1 km pituisen ajelun ja sen jälkeen lämmintä mehua ja piparia kodassa!

Olimme kaikki 4 samaan aikaan reessä ja vauhtia oli tosi hyvin. Eikä ketään kuitenkaan pelottanut. Tässä myös lyhyt video tutustumisestamme! Koirat oli niin huikean innostuneita!Suosittelen McAhon Safaria ehdottomasti, tosi hyvä kokemus ja ihanaa, kun tällaista on tarjolla myös keski-Suomessa :) 

Heiltä löytyy myös muita vaihtoehtoja kuin Pikkusafari, kaikki ohjelmat löytyy tuolta heidän sivuiltaan :)

Tässä siis video huskytarhalta. Siinä näkyy nopeutetusti, mitä kaikkea Pikkusafariin kuuluu.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ci-CdJqEoPM[/embed]

Lounasta Himoksella


Me laitettiin aika paljon ruokaa mökillä, mutta kokeilimme myös pari lounaspaikkaa ja sanotaanko näin, että Rinne- ravintola vei voiton aika kirkkaasti. Kävimme kahvilla myös Vuorikahviossa.

Kaupassa käyminen hoidettiin Jämsässä, sieltä löytyy Citymarket ja iso S-market ainakin. Mutta vinkkinä, mökkiin lähtiessä kannattaa ottaa kotoa perusjuttuja mukaan, ettei joudu kaikkea ostamaan uusiksi (esim. suola, sokeri, kahvia, teetä, suodatinpusseja, leivinpaperi, jne) Näin kauppalasku pysyy inhimillisenä :)

Jos Pääsiäisen suunnitelmat on vielä avoinna, niin piipahtakaa Himoksella!

Täältä löydät tapahtumat ja mökin taitaa saada lyhyimmillään 3 vuorokaudeksi, niinkuin meilläkin oli :) Siinä ajassa ehtii hienosti tehdä vaikka ja mitä :)2 kommenttia

  1. Harmi kun ette käyneet Hirvikartanossa syömässä ja rapsuttelemassa hirviä! :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit