Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Malttamattomia sekoilujani raskaustestien kanssa -plussa vai ei!

Miten aikaisin raskaustestin voi tehdä?

Mä tiedän, etten oo ainut nainen planeetalla, joka testailee raskaustesteillä jo suunnilleen seuraavana päivänä oviksesta, joten uskallan kertoa mun pöljäilyistä :'D Ehkä vähän yli-innokasta, mutta itseäni vähän naurattaa.

Ostin eilen parit testit. Ostin sellaisen kalliimman Clearbluen, jossa luki, että näyttää jo varhaisessa vaiheessa onko plussaa vai ei. Ja sitten sellaisen halvemman, liuskatestin joka ei näytä kai niin varhain vielä. En tiedä.

No, kuitenkin. Ostin ne eilen ja ajattelin ensin, että teen ne aamupissasta, koska se taitaa olla sellainen suositus kun pissa on tujumpaa :D Mutta en malttanut! 

Menin illalla sen herkemmän testin kanssa vessaan ja samantien koko pissahätä hävisi!

Yritin tiristellä siellä muutaman tipan ja saada sen määrän minkä tikku vaatisi. EDES KONTROLLIVIIVA EI TULLUT ESIIN :D 

Tuijottelin testiä kuitenkin varmaan kymmenen minuuttia, mutta ei.

Sen tikun testipään piti muuttua vaaleanpunaiseksi, joo, se muuttui. Mutta kumpaankaan ikkunaan ei tullut mitään. Ohjeissa lukee, että silloin testi on epäonnistunut ja pitää tehdä uusi testi. 

miten aikaisin raskaustestin voi tehdä

Minä se en lannistunut


No, aamulla kaivoin sen saman tikun (sen epäonnistuneen, joo, niin innokas olin!) ja testasin sille uudestaan. Ja samaan aikaan otin sellaisen paperitestin, ja tein silläkin. 

Mitä kävikään: se kerran pissitty testi alkoi nyt sitten näyttää plussaa, ja se toinen ei :D 

Hahaha.. en kestä! Jotenkin niin huvittavaa tämä toiminta, kerroin tietysti miehellekin ja varmaan hänkin pitää minua vähän höpsähtäneenä.

Nyt aion kyllä odotella muutaman päivän, ehkä vaikka viikonkin. Jos se näkyy uudelleen plussana myöhemmin, niin hienoa :) Jos ei niin sitten ei :)

Mut halusin vaan jakaa tämän tyhmän testailun kanssanne.

Onko muilla testien kanssa intoiluita takana? :D Montako testiä olette parhaimmillaan tehneet?

Miten aikaisin raskaustestin voi tehdä?

Jos siellä kiinnostaa raskauden yrittäminen tai ehkä (pidetään peukkuja) raskauden onnistuminen ja sen seuranta, niin seuratkaa ♥ instassa tai ♥ facessa! :)

Ihan varmasti päivittelen asiaa kunhan taas testin teen :) Ihanaa lauantaita kaikille :)

22 kommenttia

 1. https://homehealth-uk.com/all-products/one-step-20-highly-sensitive-ovulation-strip-tests-5-highly-sensitive-pregnancy-test-strips/ Himotestaajille halvalla tikkuja 😂

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi! Mä kans tyyliin heti oviksen jälkeisenä päivänä testaillu 🙈 Tsemppiä ja onnea!
  ❤️

  VastaaPoista
 3. Mä oon tehnyt kymmeniä raskaustestejä, ellen satoja. Tytöstä kun plussasin, tein vielä plussatestejäkin monta. Plussasin 5 päviää alkionsiirron jälkeen, eli periaatteessa jo ennen kuin kuukautiset olisivat olleet myöhässä. Meillä homma ei ollut hauskaa eikä höpsähtänyttä, muuta kuin ihan aluksi. Toivottavasti teillä tulee kaksi viivaa ruutuun kohtuullisen nopeasti. <3

  VastaaPoista
 4. 5 pv ennen oletettuja kuukautisia sain herkkään testiin plussan :) hullu testaaja täälläkin :):) toivotaan että on oikeasti plussa!!! Kiitos kivasta blogista!!

  VastaaPoista
 5. Täälläkin toivotaan kovasti että joskus se + ilmestyisi ruutuun. Kovasti halutaan 4 lasta jo. Mut ei ole tärpännyt vielä 4kk jälkeen. Epätoivo alkaa iskemään. Kun ennen tärpännyt alle 2kk dessa.
  Tiedän. 4kk on pieni aika mutta itsestämme se tuntuu ikuisuudelta kun toivomme nii hartaasti vauvaa.
  Toivotaan että sinnekkin pian plussa pärähtää ruutuun.
  Itse luotan enemmän tuohon kalliiseen testiin. Ne on aina näyttänyt mitä pitääkin. Mutta kahdesti en sitä ole koskaan tehnyt. En kyl luottaisi siihen jos kahdesti olet sen tehnyt :D

  VastaaPoista
 6. Niin jännittävää seurata teidän yritystä. Mulla on melkein samanikäiset lapset ja kolmatta yritettiin aika kauan mutta luulen että kuopuksen imetys vähä hidasti koska tärppi tuli heti kun yöimetys jäi pois ja imetän enää iltaisin. Itse en ole testien kanssa niin innokas, teen yhden testin ja se riittää minulle. Tällä kertaa en kuitenkaan malttanut odottaa kuukautisten poisjääntiä vaan tein testin pari päivää ennen :) Tsemppiä ❤️

  VastaaPoista
 7. Noniinpä :D Siksi taidan nyt odottaa vähän aikaa ja katsella jos vaikka vuoto alkaa :D

  VastaaPoista
 8. Kuopuksesta en tehnyt testiä laisinkaan. Sitä vaan tiesin olevani raskaana, tuntui siltä, joten en kokenut testiä tarvitsevani.
  Muista olen tehnyt tasan sen yhden ja ainoan.
  Tylsä minä.

  VastaaPoista
 9. No en minäkään ole ennen tehnyt kuin yhden (muistaakseni) enkä näe siinä mitään tylsää :)

  VastaaPoista
 10. Siis tein varmaan 15 , kalliimpia ja halvempia. :D imetän vielä esikoista (vajaa 1v), joten en uskonut että kävikö niin helposti. Mun mies oli sitä mieltä, ettet varmaan oo raskaana ja mä olin et valehteleeko nää testit muka. Nooh, valehteli. Lopputuloksena kemiallinen raskaus, munasolu siis hedelmöittynyt, mut ei kiinnittynyt minkä takia testit näytti plussaa , mut kohtu kuitenkin tyhjä .
  Nyt on semmonen olo voiko enään koskaan luottaa testeihin :D

  VastaaPoista
 11. Suosittelen lämpimästi Clearbluen digitaalisella näytöllä joka näyttää ensimmäisestä viikosta lähtien. Testissä lukee raskaana (ja näyttää viikot1-3) tai ei raskaana.

  VastaaPoista
 12. Yksi testi säätäjä täällä :D Kahdelle ekalle riitti silloin 9-10v sitte yhdet testit/per raskaus.....Nyt sitte tein testin heti sinä päivänä kun menkat olis pitänyt alkaa (käytän jotain perinteistä - ennen siinä paketissa oli valkoisen päivänkakkaran kuvan nykyään ei :D ), no negaa näytti. Sitte ei kuulunut menkkoja ja ke iltana sattui kaikkea niin ihmeellistä muuten, että oli pakko heti to aamuna ennen töihin menoa käydä ostaa testi ja tehdä se töissä , mutta KUSIN HUTI :D :D Ei ole todellista. Kun pääsin töistä kävin ostaa testeja 2 KPL ja tein heti molemmat kotona ja plussasin.

  VastaaPoista
 13. Se cleaebluen testi ei oo läheskään niin herkkä kun ne tikut. Joten kannattaa vaan ostaa niitä 2,5€/2 kpl tikkuja ihan urakalla ja testailla kun niitä kalliita apteekin testejä... :D

  VastaaPoista
 14. Hahah! Juuri tein n. 3 pvä sitten testin..illalla tietysti ja haalea plussa tuli :D Noh tnä aamulla uusi yritys ja tuli huomattavasti paljon tummempi plussa..ehkä uskon että tässä raskaana ollaan..jos maltan ..vielä viikon päästä uusi testi :)

  Viikkoja mulla ois 5+2

  VastaaPoista
 15. Esikoisesta tein paketin molemmat tikut muistaakseni, ja yhden clearbluen digin "koska se näyttää viikot" perusteella :D pojasta tein taas vain sen yhden testin ja se riitti :) Kovasti plussatuulia teille! Mulla oli kova toive myös "vauva2018":sta mutta nyt taitaa olla myöhäistä, ei ole tuo toinen vielä ollut yhtä myötämielinen :D

  VastaaPoista
 16. Aijaa! :D No mutta 2019 kuulostaa ihan yhtä hyvältä ;)

  VastaaPoista
 17. Onneksi olkoon! Se on jännittävää! Ihanaa odotusaikaa sinne :)

  VastaaPoista
 18. Aijaa! No jännä kun se sitten antoi sitä plussaa..ehkä se kaksinkertainen käyttö saattoi vaikuttaa asiaan :D

  VastaaPoista
 19. Hahah!! Just noin, kuulostaa niin tutulta :D

  VastaaPoista
 20. Kiitos, pitää ostaa sellainen vielä :D

  VastaaPoista
 21. Aivan... tuo on ikävää :( Heti tuli sellainen olo että voi ei, noin varmaan täällä käy :O Olen ehkä vähän negatiivinen ja alan aina kuvittelamaan kaikkea :D

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit