Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Miksi lähden Kaksplussalta?

Siirryin Kaksplussalle pari vuotta sitten Indiedaysin verkostosta. Olin todella todella otettu kun sain muutaman kuukauden jälkeen puhelun, jossa kysyttiin halukkuuttani siirtyä portaaliin, eli pois blogspotista. Se oli hieno homma ja olen siitä kiitollinen!

Nyt on kuitenkin tullut aika siirtyä takaisin blogspotiin! Miksi näin?

Kaksplus oli erittäin hyvä paikka blogilleni


Blogini kasvoi Kaksplussalla tosi hyvin. Tätä kautta löytyi lisää lukijoita ja ihmisiä, jotka oli samassa elämäntilanteessa.

Olen saanut tänä aikana paljon yhteistyökampanjoita Kaksplussan kautta, joka tietysti on ollut taloudellisesti iso plussa.

Toisaalle siirtyminen pelottaa, koska nyt minulta tipahtaa tämä pohja pois, johon olen nyt saanut tottua.

Miksi takaisin blogspotiin?


Huhtikuun alussa aloitan osoitteessa https://miiametso.blogspot.fi/ 

Siellä on nyt kaikki vielä kesken, kuvat vanhoja jne mutta tuolta siis aloitan. Jännittää, miten siirto onnistuu ja häviääkö tekstit tai kuvat tai miten kaikki lähtee toimimaan. Eka harjoitusteksti on siellä jo :)

Lähtöni syy on oikeastaan se, että toivon uusien haasteiden tuovan kasvua ja pääsen tekemään oman näköistäni sivua helpommin.

Oli mahtava tilaisuus, että sain olla Otavamedialla Kaksplussalla, ja muutos aina jännittää, mutta toisaalta olen aina myös tykännyt muutoksesta. Kaipaan jo jotain muuta. Oma ajatukseni asiasta onkin, että jos ei koskaan ole tyytymätön, ei myöskään ala hakemaan muutosta. Ja yleensähän muutoksen kautta ne uudet, hienot tilaisuudet aukeavat!

Eli aika pian blogiani ei enää voi seurata Kaksplussan kautta, vaan helpoimmat kanavat seuraamiseen ovat instagram ja Facebook-sivuni :) Niistä molemmista tulee uusi blogiosoite löytymään.

Toki en jää yksin blogin kanssa.

Minulla on blogille uusi kumppani, jonka alla alan toimimaan kaupallisesti. Eli ihan täysin en aio tätä kaupallista puolta jättää. Kuka kumppani on, se selviää viimeistään sitten huhtikuussa.

Klikkaa siis seuraamaan Facessa tai instassa, kiitos kun olette olleet mukana! :) 

Facebook: facebook.com/miiametsoblog

Insta: instagram.com/miiametsoblog

Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit