Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Los Angeles loma lasten kanssa - osa 2. Disneyland Resort Anaheim

Los Angeles loma lasten kanssa ja Disneyland Resort Anaheim kokemukset ja matkakertomus tulee tässä! :) Kuten edellisessä tekstissäni kerroin, kamerani oli varastettu jo loman alussa, ja niinpä kuvitus on valitettavasti kännykkäkuvaa.
Vietimme 6 yötä lomastamme Santa Monicassa ja 6. päivän aamuna oli tarkoitus lähteä ajelemaan kohti Anaheimia. Siellä meitä odottaisi Disneyland Resort ja miestäni NHL-peli :)

Aamu alkoi ihmettelemällä savun hajua.

Pohdimme miten tupakanhaju voi näin vahvasti tulla huoneeseen? Käytävässäkin haisi. Aamiaiselle kävelessämme näimme uutiset tv-ruudulta: suuret tulipalot riehuivat ympäri Los Angelesia.

Onneksemme meillä oli lähtö poispäin tulipaloista, koska Santa Monica jäi samana päivänä savupilven alle ja pian Losissa julistettiinkin hätätila.

Hilton Anaheim

Anaheimiin ei ollut pitkä ajomatka. Olimme varanneet huoneen Hiltonista. Se olikin ihan huippu, minä tykkään uusista, isoista ja hienoista hotelleista joissa on kaikkea saatavilla :)

Monta erilaista ravintolaa, pari hyvää putiikkia, erittäin monipuolinen buffet-aamiainen, uima-allas ja ennenkaikkea loistava sijainti.

Hotelliltamme oli kävelymatka Disneylle.

Oikeastaan Disneyland oli käytännössä tien toisella puolella, mutta koska sisäänkäynti ei ollut suoraan siinä, kävelyyn meni lasten kanssa ehkä vartti.

Ekana päivänä aioimme vain katsella ympärillemme. Anaheim jäi meille vähän vieraaksi, koska olimme monien muiden tavoin tulleet sinne Disneyn takia ja käytimme kaksi kokonaista päivää siihen.

Hotellin lähellä oli kyllä jokin suurehko, melko uusi kauppakeskus (Anaheim Garden Walk) mutta se oli totaalisen kuollut paikka.

Paremmat kauppakeskukset olivat muutaman mailin päässä.

Meillä ei oikeastaan ollut shoppailutarpeita, joten kaupoissa kiertely oli lähinnä katselua.
Seuraavana aamuna lähdimme heti erinomaisen aamiaisbuffan jälkeen Disneylle.

Disneyland Resort

Disneyland Resort Anaheimissa on jaettu kahteen valtavaan huvipuistoon; Disneyland Adventure Park ja Disneyland Park.

Onneksi olimme jo kotona päättäneet, että vietämme päivän molemmissa. Jos olisimme jättäneet toisen käymättä, olisi harmi, ainakin nyt kun tietää miten erilaiset nuo kaksi puistoa ovat, ja molemmat huikeita.

Olin lähtiessä sitä mieltä, että jos tuonne asti lähdetään lasten kanssa, niin sitten käydään molemmat paikat läpi. Joten suosittelen, että jos vaan pystyy niin varaa 2 päivää ja ottaa 2 puistoon liputkin :)

Disneyland California Adventure Park

Tämä puisto valittiin ensin. Ei mitään varsinaista syytä, puistot ovat vierekkäin ja mennessä vaan kävellään jommastakummasta portista sisään.

Täällä puistossa tähtihetki Ruulle oli Elsan ja Annan tapaaminen. Sinne joutui odottamaan melko kauan (ehkä tunnin), mutta odotustila oli tehty mielenkiintoiseksi, kun siellä pyöri näyttävästi pätkiä Disney-elokuvista.

Ruu ja Jussi olivat huimapäitä ja kiersivät kaikki mahdolliset vempaimet ja vimputtimet, mihin Ruu pääsi. Ja niitä oli paljon, vaikka Ruu oli alle 100 cm!Minä olen korkeanpaikankammoinen ja kuolemanpelkoinen, ja voin pahoin jo ihan pienissäkin laitteissa. Kokeilin nimittäin erästä pienten lasten ajelulaitetta ja se oli ihan kamalaa! Joten suosiolla jäin aina maan tasalle Remun kanssa.

Noiden korkealle ja kovaa menevien lisäksi puistosta löytyi runsaasti ajeluita, joihin koko perhe pääsi mukaan. Silloin tietysti minä ja Remukin hypättiin matkaan.Verrattuna Orlandon Magic Kingdomiin täällä oli paljon enemmän sellaisia koko perheen ajeluvaunuja, jotka sukelsivat sisään johonkin rakennelmaan ja vastaan tuli milloin mikäkin tarina, vaikkapa Arielin tarina tai Nemon tarina tms äänillä ja liikkuvilla hahmoilla tehostettuna.

Lapset rakasti näitä ajeluita!

Disneyland kokemuksia, Anaheim Resort

Disneyland Park

Tämä puoli käytiin seuraavana päivänä läpi.

Jos edellinen puisto esitteli Frozen -hahmoja ja paraateissa tanssi prinsessoja, niin Disneyland Park taas keskittyi Mikkiin, Minniin, Akuun jne.

Ruun päivä aloitettiin viemällä hänet heti ensimmäisenä Minnin talolle. Kun menimme heti porttien auettua, ja aloitimme tuolta puiston perältä, niin jonotusaika Minnin luokse oli ehkä 10 minuuttia ja Ruu oli NIIN onnellinen!

Disneyland kokemuksia AnaheimMinni on siis vuoden ajan ollut hänelle ihan ykkönen, yölelu ja hahmoista lemppari. Kun Minnin tapaaminen oli hoidettu, lähdettiin kiertelemään laitteita :)

Minä päästin Remun juoksemaan esimerkiksi Tikun ja Takun talolle ja Akun laivaan, sillä välin kun Ruu kävi isänsä kanssa hurjissa laitteissa :)

Todella hauska ja erilainen puisto, kuin tuo edellinen. Suosittelen molempia, mutta jos tämän ikäisen kanssa valitsee vain toisen, niin mielestäni tämä Disneyland Park on ehkä kahdesta se kivempi pienemmälle lapselle.

Molemmissa riittää kyllä tekemistä aamusta iltaan. Ruu ei vielä pituutensa puolesta päässyt kaikkiin laitteisiin tietenkään, mutta ei silti tullut sellainen olo, että kaikki olisi ehditty nähdä.

Mitä Disneyland liput maksavat?


Nämä puistot maksavat noin 80 euroa per päivä, hinta hieman vaihtelee mutta tuota luokkaa. Alle 3 vuotiaista ei tarvitse maksaa.

Hintavaa huvia se on, mutta mielestäni paikat ovat ihan mahtavia ja jos on yhtään lapsenmielinen, niin onhan nuo sellaisia kerran elämässä- paikkoja. En jättäisi väliin jos matkaa paikkaan, jossa Disneyn puisto on.

Meidän molemmat lapset veteli päiväunia kesken päivän, mukana meillä oli kantoreppu ja rattaat, ja niissä vaihdeltiin tarpeen tullen kun jompaa kumpaa alkoi nukuttamaan.

Puistot on ihan tosi turvallisen oloisia, porukkaa on ihan mahdottomasti mutta kun kaikki siellä tuntuvat keskittyvän vaan lastensa viihdyttämiseen, niin ei siellä tule lainkaan sellainen olo, että väenpaljoudessa pitäisi olla tarkkana tavaroidensa kanssa.

Me ei osteltu paljon mitään Disney - krääsää, jätskiä ja ruuat kyllä. Joten ei paljon enemmän kuin tuo lippujen hinta käytetty puistoissa rahaa.
Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit