Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rv 10+4, käytiin tarkistuksessa pelkojeni vuoksi

Raskuasausviikko 11 meneillään.

Mulla on ollut viime aikoina sellaisia pelkoja, että tämä raskaus menee kesken. Varmaan juontavat tiensä sinne ajalle ennen Remun syntymää, kun kaksi raskautta päättyi näillä main.

Laitoin neuvolaan perjantaina viestiä, että voisinko käydä siellä kuuntelemassa sydänääniä, koska nt-ultraankin on vielä yli 2 viikkoa. Ettei tarvitsisi olla koko ajan ihan epävarmuudessa ja miettiä pahinta.

Onneksi meidän terveydenhoitaja oli tosi ymmärtäväinen, ja pääsin tänään käymään. Lapset tulivat tietenkin mukaan, ja kun Ruu kysyi, miksi mennään neuvolaan, kerroin hänelle että kuunnellaan vauvan ääniä ja tarkistetaan onko vauvalla hyvin.

Vauvaa kuunneltiin 25 minuuttia, mutta mitään ei kuulunut. Oma mieli tietenkin vain laski, ajattelin jo että vauva on menehtynyt jossain vaiheessa.

Ruu ja Remu leikki lattialla neuvolan leluilla ja välillä Ruu huudahti "vauvasta kuuluu hassuja ääniä!" ja minulla meinasi alkaa huuli väpättämään.Sitten terveydenhoitaja kävi kysymässä kollegaltaan, tulisiko tämä koettamaan ja hän sanoi, että voisimme käydä ultralla vilkaisemassa. Siirryimme toiseen huoneeseen, ja koska siellä ei ollut leluja, annoin lapsien pelata puhelimellani peliä lattialla. Siinä he hienosti viihtyivätkin.

Varauduin jo pahimpiin uutisiin. Mutta sitten th käänsi näytön minua kohti ja näytti: tuolla se pikkuinen vilkuttaa! Ja niin, siellä hän liikkui ja heilutteli äitille ♥️ Varmaan ajatteli, että höpsö äiti, lopeta hössötys.

Voi että mikä tunne. Alkoi samantien itkettämään, ei sille mitään voinut. Oli niin iso helpotus, että vauva oli kunnossa. Sopersin kiitokset ja lähdimme lasten kanssa kauppaan.

Rv 11 meneillään


Nyt eletään siis raskausviikkoa 11, vauvaa ei enää sanota alkioksi vaan sikiöksi.

Nyt lapsen kasvu nopeutuu, seuraavien kolmen viikon aikana sikiön pituus kolmenkertaistuu :) Kohtu on nyt noin greipin kokoinen.

Se hillitön väsymys on hiukan helpottanut. Eilen olin innoissani siivoamassa jääkaappia, roskiskaappia ja mieheni hoputin ikkunoiden pesuun.

Uusia mielitekoja on ollut mm. Kickers- sipsit! Kerroinkin tästä Facebook-sivullani, kun luulin, ettei niitä enää valmisteta. Yhtäkkiä mieleeni tuli, miten hyvältä ne maistui silloin joskus 90 -luvulla, ja mikä onni, kun ne on tuotu viime vuosina takaisin tuotantoon :D Oli ihan mahtavan makuisia :)

Metukkaa ei tee enää yhtään mieli, mutta nyt tekee mieli ostaa jotain broilerileikkelettä leivän päälle. Harmi kun äsken kaupasta unohdin ottaa, oli aika säheltämistä noiden kahden kanssa kun molemmat halusivat omat pikku kärryt :)

Marraskuisille oma ryhmä!

Onko siellä muita marraskuisia?

Jos haluatte mukaan marraskuisten ryhmään Facebookissa, niin laittakaa mulle blogin Facebook-sivulle viestiä. Ryhmä on salainen joten raskaus ei paljastu sitä kautta muille :)

Seuraa myös instassa!2 kommenttia

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit